Ποιο ήταν το αγαπημένο σας smartphone OS που δεν άντεξε στο χρόνο; [Poll]

Εν έτει 2020 το πεδίο των smartphones έχει ξεκαθαρίσει. Το Android έχει ωριμάσει αρκετά και προσφέρει πλέον απροβλημάτιστη εμπειρία, το iOS συνεχίζει να προσθέτει στοιχεία που κάποτε θα χρειαζόταν jailbreak για να τα έχει κάποιος, αλλά παράλληλα διατηρώντας αυτή την smooth εμπειρία

που όλοι γνωρίζουν και η Huawei είναι έτοιμη να ρίξει στη μάχη το δικό της λειτουργικό σύστημα, αλλά από το 2021. Οπότε, αν αυτή τη στιγμή πάει κάποιος να αγοράσει ένα smartphone, στην πραγματικότητα έχει μόνο δύο επιλογές: iPhone ή Android smartphone κάποιου κατασκευαστή.

Τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Κάποτε υπήρχαν επιλογές, κάποτε η Microsoft και η BlackBerry ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του χώρου των mobile συσκευών, ενώ χρόνια αργότερα η υπόσχεση του Ubuntu σε κινητά φάνταζε βγαλμένη από όνειρο. Η Nokia δεν ανέπτυξε ποτέ το Symbian για να φτάσει το επίπεδο των ανταγωνιστών της, η Samsung παράτησε σχεδόν τελείως το Tizen, το οποίο χρησιμοποιεί πλέον μόνο για smartwatch και τηλεοράσεις και τα WebOS και MeeGo είχαν αρκετές έξυπνες ιδέες που βλέπουμε σήμερα στα smartphones.

Οπότε, φτάνουμε στο ερώτημα αυτού του Σαββατοκύριακου: Ποιο για εσάς ήταν το καλύτερο λειτουργικό σύστημα σε smartphone, το οποίο δε μπόρεσε να αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου και χάθηκε από την αγορά; Εκείνο που ακόμα αναπολείτε και θέλετε να γυρίσει, ώστε να παρατήσετε το Android ή το iOS και να τρέξετε στην αγκαλιά του; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Μπορείτε να επιλέξετε έως και δυο απαντήσεις. Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά.

Ποιο ήταν το αγαπημένο σας smartphone OS που δεν άντεξε στο χρόνο; [Poll] - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα