Πατέντα της Samsung δείχνει οθόνη με waterdrop notch και in-frame αισθητήρες

Techblog.gr

Η Samsung μπορεί ακόμα να μην έχει τοποθετήσει notch στην οθόνη των συσκευών της αλλά πατέντα που κατέθεσε τον Απρίλιο και δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου, δείχνει οθόνη με waterdrop notch και αισθητήρες ενσωματωμένους στο σώμα της συσκευής.

Κατά τη διάρκεια του 2018 Samsung OLED forum η

Samsung έδειξε να αναπτύσσει τεχνολογία για in-display selfie κάμερα, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να υπάρχει notch στην οθόνη. Παρ’ όλα αυτά, η Samsung κατέθεσε πατέντα στις 11 Οκτωβρίου που δείχνει συσκευή με notch και τους αισθητήρες να είναι τοποθετημένοι στο σωμα της συσκευής πίσω από μικρές οπές και όχι δίπλα στο notch.

Πιο συγκεκριμένα, η πατέντα κατατέθηκε τον Απρίλιο και δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου και δείχνει οθόνη με waterdrop notch που “φιλοξενεί” τη selfie κάμερα και τους αισθητήρες τοποθετημένους στο σώμα της συσκευής. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το notch μοιάζει αρκετά μικρό και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να θυμηθούμε πως η Samsung είχε τρολάρει τη Google λέγοντας πως μπορεί να προσγειωθεί αεροπλάνο στο notch του Pixel 3 XL, δείχνοντας πως δε συμπαθεί τα μεγάλα notch, χωρίς να σημαίνει βέβαια πως θα δούμε κάποιο είδους notch σε επόμενη συσκευή.

Μένει να δούμε πως η Samsung θα σχεδιάσει την επόμενη ναυαρχίδα της, τη σειρά Galaxy S10, και αν θα δούμε κάποιο notch στην οθόνη και την εταιρεία να ενδίδει στην τάση για τις οθόνες των smartphone με το notch να είναι ένα χαρακτηριστικό που πολλοί δε συμπαθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα