Όλη η σειρά των Moto G7 αποκαλύπτεται μέσα από press renders

Techblog.gr

Η Motorola δείχνει έτοιμη να ανακοινώσει τη σειρά των Moto G7 μιας και εμφανίστηκαν τα press renders των Moto G7, G7 Plus, G7 Power, και G7 Play αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό αλλά και τα διαφορετικά notch στην οθόνη τους.

Τα μοντέλα της σειράς Moto G7 μπορεί να είναι τέσσερα αλλά

υπάρχουν δύο διαφορετικά notch όπως φαίνεται και στα press renders. Τα G7 και G7 Plus διαθέτουν waterdrop notch με τη selfie κάμερα να είναι τοποθετημένη σε αυτό, τη στιγμή που το G7 Play έχει notch με selfie κάμερα και led flash, ενώ το G7 Power έχει αρκετά μεγάλο notch το οποίο διαθέτει μόνο selfie κάμερα, ενώ υπάρχει χώρος που θα μπορούσε να “φιλοξενήσει” το led flash.

Όσον αφορά τα οπτικά μέρη των συσκευών, τα G7 και G7 Plus διαθέτουν διπλή κάμερα στο πίσω μέρος η οποία είναι τοποθετημένη σε οριζόντια διάταξη, με το led flash να βρίσκεται κάτω από τους φακούς, ενώ τα G7 Play και G7 Power δείχνουν να έχουν μονή κάμερα. Σύμφωνα με το αρχείο στην υπηρεσία FCC (US Federal Communications Commission), που ασχολείται με ρυθμιστικές αρμοδιότητες για τις συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών, εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και Internet στις Η.Π.Α, έγιναν γνωστές οι εκδόσεις του Moto G7 καθώς και οι αγορές στις οποίες θα κυκλοφορήσει.

Το Moto G7 θα κυκλοφορήσει στις αναπτυσσόμενες αγορές με 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ενώ στις υπόλοιπες αγορές θα κυκλοφορήσει με 3GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, τη στιγμή που στη Βόρεια και Λατινική Αμερική θα υπάρχει η επιλογή για 3GB/32GB και 3GB/64GB. Επιπλέον, το Moto G7 Power πιθανόν να διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh και έτσι να είναι αυτό με τη μεγαλύτερη αυτονομία από τα άλλα τρία μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα