Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#23]

12:04 9/6/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε το Appy Weather μία νέα minimal εφαρμογή καιρού, η οποία αρχικά κυκλοφόρησε για Windows Phone και μετά τον θάνατο του λειτουργικού οι προγραμματιστές της έκαναν

port στο Android. Έπειτα, το Wavy είναι ένα απίστευτο νέο live wallpaper το οποίο προβάλλει ένα αδιάκοπα κινούμενο low-poly κύμα νερού.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το F1 Manager είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με racing στοιχεία. Από την άλλη το Durango: Wild Lands που χαρακτηρίζεται ως open-world sandbox MMO, αν και δεν είναι μόνο αυτό. Τέλος, το Farm Punks είναι το νεότερο runner game της Noodlecake Studios, εκδοτη των Alto’s Odyssey και realMyst.

Appy Weather

Το Appy Weather είναι μία νέα minimal εφαρμογή καιρού, η οποία αρχικά κυκλοφόρησε για Windows Phone και μετά τον θάνατο του λειτουργικού οι προγραμματιστές της έκαναν port στο Android. Είναι μία απλή εφαρμογή καιρού, χωρίς πολλά έξτρα, που προβάλλει ημερήσια και ωριαία πρόγνωση καθώς και την τωρινές καιρικές συνθήκες.

Η premium έκδοση προσθέτει ειδοποιήσεις για ημερήσια ενημέρωση καιρού, προειδοποιήσεις καιρικών φαινομένων και widgets. Σε γενικές γραμμές είναι μία αρκετά απλή και εύχρηστη εφαρμογή καιρού, που διαθέτει και dark theme.

Wavy – Low Poly Water Live Wallpaper

Το Wavy είναι ένα απίστευτο νέο live wallpaper το οποίο προβάλλει ένα αδιάκοπα κινούμενο low-poly κύμα νερού. Επιτρέπει την αλλαγή ταχύτητας και διαθέτει μία μικρή συλλογή από χρωματικά θέματα.

Επιπλέον, το ξεκλείδωμα της πλήρους έκδοσης κοστίζει 1,69€ και στην ουσία επιτρέπει τη χρήση custom χρωμάτων.

Durango: Wild Lands

Το Durango: Wild Lands χαρακτηρίζεται ως open-world sandbox MMO, κάτι που είναι αλήθεια, αν και το κύριο παιχνίδι περιστρέφεται κυρίως γύρω από τους μηχανισμούς επιβίωσης και τη συλλογή ζώων.

Η ομορφιά αυτού του περίεργου μείγματος είναι ότι οι παίκτες μπορούν να παίξουν με τους φίλους τους, καθώς είναι ένα MMO, αλλά θα απολαύσουν τα στοιχεία περιπέτειας και συλλογής που προσφέρει το παιχνίδι. Παρόλο που πρόκειται για ένα παιχνίδι της Nexon, η πλειοψηφία των αγορών εντός της εφαρμογής είναι χρήσιμη μόνο για την αγορά προαιρετικών διακοσμητικών στοιχείων, κάτι που μετατρέπει άμεσα το Durango: Wild Lands ένα από τα καλύτερα free-to-play MMO στο Play Store.

F1 Manager

Το F1 Manager είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με racing στοιχεία. Οι παίκτες δημιουργού τη δική τους ομάδα της F1 και τη διαχειρίζονται. Στο παιχνίδι υπάρχουν αρκετά events, με πιο ενδιαφέρον το online PvP.

Οι παίκτες μπορούν να προσλαμβάνουν προσωπικό, να δημιουργούν αυτοκίνητα, και να παίρνουν αποφάσεις όπως πότε να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό για βροχερό καιρό ή ξηρασία. Σίγουρα δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο όσο το Motorsport Manager, αλλά παραμένει ένα αρκετά καλό παιχνίδι, για το είδος του.

Farm Punks

Το συγκεκριμένο παιχνίδια αφορά έναν runner ο οποίο τρέχει σε μία φάρμα, που βρίσκεται πάνω σε ένα βουνό.

Το Farm Punks είναι το νεότερο παιχνίδι της Noodlecake Studios, εκδοτη των Alto’s Odyssey και realMyst. Πρόκειται για ένα runner game που αφορά μία βουνίσια φάρμα, στο οποίο ο παίκτης μαζεύει χρήματα εκτοξεύοντας φρούτα με ένα κανόνι. Ο παίκτης απλώς κατεβαίνει τον λόγο μαζεύοντας αντικείμενα και αποφεύγοντας εμπόδια.

Το παιχνίδι περιέχει 80 φρούτα, αρκετά αντικείμενα για να συλλέξει ο παίκτης, ποικίλες προκλήσεις, και συγχρονίζει την πρόοδο με το Google Play Games. Αυτή τη στιγμή το παιχνίδι είναι σε beta φάση, οπότε παρουσιάζει κάποια μικρά bugs, τα οποία δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα το gameplay.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα