Νέο iPad χωρίς Siri, Εσείς γιατί πιστεύετε ότι λείπει;

Το νέο iPad ήρθε με τυμπανοκρουσίες και επευφημίες, αλλά ένα από τα στοιχεία που όλοι σχεδόν θεωρούσαν δεδομένο ότι θα υπάρχει ενσωματωμένο στα τεχνικά του χαρακτηριστικά λάμπει δια της απουσίας του: Ποιο είναι αυτό; Μα η φωνή της Siri που έχει προκαλέσει τόσα σχόλια για το iPhone 4S, στο νέο iPad δεν υπάρχει καν. Διερευνούμε το γιατί και αποζητούμε και τις δικές σας θεωρίες!

Στο iPhone 4S

όπου η Siri ζει και βασιλεύει, ο επεξεργαστής είναι λιγότερο ισχυρός από εκείνον του νέου iPad, άρα μη βιαστείτε να πείτε ότι είναι θέμα chip. Μπορεί να υπάρχει η λειτουργία φωνητικών εντολών και εκφωνήσεων μέσω ενός ενσωματωμένου πλήκτρου με μικρόφωνο στο virtual keyboard της συσκευής, αλλά δεν μπορείτε να πιάσετε την κουβεντούλα και να ακούσετε τις ψηφιακές εξυπνάδες της Siri, όπως στο iPhone.

Μία άποψη λέει ότι η Siri έχει ήδη κάνει την εντύπωση για την οποία προοριζόταν, άρα δεν υπάρχει η ανάγκη να μπει και στο iPad. Ήδη τη συναντάμε στην Αγγλία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, τη Γαλλία και τη Γερμανία (οι γλώσσες που μιλάει), επομένως ποιος ο λόγος να μπει και στο iPad; Οι πιο πονηροί ίσως σπεύσουν να πουν ότι η Apple με αυτόν τον τρόπο θέλει να πουλήσει περισσότερα iPhones, αφού μόνο εκεί βρίσκει κανείς τη Siri.

Εμείς πιστεύουμε ότι θα τη δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνει την εμφάνισή της και στο iPad, είτε ως update λογισμικού, είτε σε μια πιο εξελιγμένη συσκευασία του άμεσου μέλλοντος. Εσείς τι λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα