Μέχρι το Μάρτιο του 2019 οι αναβαθμίσεις των mid-range Samsung smartphone σε Android Oreo

07:51 8/8/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Μπορεί το Android 9.0 Pie να είναι επίσημα εδώ αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάμε πως υπάρχουν συσκευές, όπως τα mid-range Samsung smartphone τα οποία ακόμα δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Android Oreo. Πλέον όμως αυτό έγινε γνωστό σύμφωνα με διαρροή στο Samsung Members app.

Οι αναβαθμίσεις στο λειτουργικό σύστημα των Android

smartphone είναι κάτι το οποίο είναι πάντα ευπρόσδεκτο μιας και το Android μαστίζεται από το fragmentation, κάτι το οποίο φαίνεται και από το ότι πριν δύο εβδομάδες είχαμε δει το Android Oreo να βρίσκεται στο 12.1% των ενεργών Android συσκευών. Αυτό γίνεται τη στιγμή που οι ανταγωνιστές όπως τα iPhone της Apple, λαμβάνουν τις αναβαθμίσεις ταυτόχρονα σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές, με τα παράπονα των Android χρηστών να είναι δικαιολογημένα.

Τα mid-range smartphone της Samsung είναι μια από τις μεγαλύτερες προτεραιότητες της εταιρείας και οι κάτοχοί τους θα πρέπει να περιμένουν, στις περισσότερες των περιπτώσεων μέχρι το 2019, για να λάβουν την αναβάθμιση σε Android Oreo, με το χρονοδιάγραμμα των αναβαθμίσεων να εκτείνεται μέχρι και το Μάρτιο του επόμενου έτους.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το Samsung Members app, δείχνουν τη λίστα των mid-range smartphone, που μοίρασε εσωτερικά η εταιρεία, και αποτελείται από δώδεκα mid-range συσκευές. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως οι ημερομηνίες αυτές ενδέχεται να αλλάξουν σε περίπτωση που προκύψουν bugs σε μια αναβάθμιση, με αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση στην αναβάθμιση των συγκεκριμένων συσκευών.

Keywords
Τυχαία Θέματα