Κάτοχοι iPhone X αναφέρουν σπάσιμο του φακού της διπλής κάμερας χωρίς λόγο

Techblog.gr

Όλο και πιο πολλοί κάτοχοι του iPhone X αναφέρουν σε forum της Apple και στο Reddit πως το γυαλί της κύριας διπλής κάμερας της συσκευής τους σπάει χωρίς να τους έχει πέσει η συσκευή από τα χέρια, ενώ άλλοι αναφέρουν πως το πρόβλημα εμφανίζεται ακόμα και σε συσκευές μέσα σε θήκη. Τι πραγματικά συμβαίνει;

Τι θα σκέφτονται άραγε οι καταναλωτές που έδωσαν 1200 ευρώ για το iPhone

X και ένα πρωινό βλέπουν το γυαλί της διπλής κάμερας να έχει σπάσει ή ραγίσει χωρίς να έχουν κακομεταχειριστεί τη συσκευή τους; Ενδεχομένως εκνευρισμένοι, ενώ όταν επισκεφθούν τα Apple Store για να αναφέρουν το πρόβλημα και μαθαίνουν πως δε θα τους αντικατασταθεί η συσκευή δωρεάν λόγω της εγγύησης αλλά με κάποια χρέωση, τότε είναι λογικό να νιώσουν τουλάχιστον προδομένοι.

Στην περίπτωση που οι σπασμένοι φακοί προέρχονταν από πτώσεις του iPhone X, θα ήταν δικαιολογημένη η φθορά στην κάμερα, αλλά κάποιος είναι προσεκτικός με τη συσκευή του, τότε θα υπήρχε έντονος προβληματισμός. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν πως ενδεχομένως ο κρύος καιρός να προκαλεί το εν λόγω σπάσιμο αλλά κάτι τέτοιο δεν ακούγεται πολύ λογικό μιας και αναφορές για σπασίματα υπήρξαν και σε περιοχές με θερμό κλίμα.

Ένας κάτοχος του iPhone X αναφέρει πως αφού εντόπισε το σπάσιμο στην κάμερα της συσκευής του, την οποία διατηρεί μέσα σε θήκη, επισκέφθηκε το Apple Store με τους υπεύθυνους του service να του ζητάνε 549 δολάρια για να του το επισκευάσουν. Επίσης, υπήρξαν ερωτηματικά σχετικά με την αντοχή του καλύμματος από ζαφείρι το οποίο εμφανίστηκε στα iPhone 7 και 7 Plus. Εκείνη την περίοδο η Apple επιβεβαίωσε πως το γυαλί της κάμερας είναι όντως απο ζαφείρι και είναι πολύ ανθεκτικό στα πρότυπα που ορίζει το υλικό κατασκευής του καλύμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα