iPhone 11 Pro: Γύρισαν κινηματογραφικό βίντεο 4K με την τριπλή κάμερα

Techblog.gr

Αν και οι προπαραγγελίες των iPhone 11 έχουν ξεκινήσει από την ημέρα παρουσίασης τους, στις 13 Σεπτεμβρίου, τα smartphones δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα. Η Apple είχε δηλώσει ότι το iPhone 11 Pro και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς θα γίνουν διαθέσιμα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Πριν

την επίσημη διάθεση τους στις αγορές, ο κινηματογραφιστής Andy To πήγε στο Τόκιο για να δοκιμάσει τις ικανότητες εγγραφής βίντεο των τριπλών καμερών του 11 Pro. Ο Το κατέγραψε ένα 4K cinematic βίντεο της πόλης, διότι σύμφωνα με τον ίδιο ήθελε να δείξει την ιστορία του ταξιδιού στην Ιαπωνία.

Ο Andy To έχει κάνει αρκετά σύντομα βίντεο στο παρελθόν δείχνοντας τη ζωή κάθε πόλης. Αυτή τη φορά προτίμησε να δείξει τις ικανότητας του νέου flagship της Apple στο Τόκιο, μία προοδευτική φουτουριστική πόλη με γρήγορους ρυθμούς και πολλούς ανθρώπους. Για να αναδείξει καλύτερα τους ρυθμούς της πόλης χρησιμοποίησε ένα εξεζητημένο στιλ επεξεργασίας βίντεο.

Ο To κατέγραψε όλο το βίντεο χρησιμοποιώντας μόνο το iPhone 11 Pro, χωρίς την προσθήκη εξωτερικών φακών και με τη βοήθεια του camera app που παρέχει η Apple. Ωστόσο, αντί να εκμεταλλευτεί τα νέα εργαλεία για κινηματογραφιστές που πρόσθεσε η Apple στα iPhone 11, ο ίδιος επεξεργάστηκε το βίντεο με το Final Cut Pro X.

Το βίντεο του To αναδεικνύει όλες τις ικανότητα της συσκευής μέσα από διαφορετικές σκηνές και περιβάλλοντα. Προβάλλει μία μεγάλη γκάμα συνθηκών από φωτεινά και έγχρωμα τοπία, μέχρι τοποθεσίες με ελάχιστο φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συγκρίνετε την ποιότητα του νέου flagship της Apple με το iPhone XS Max, ο Andy To είχε χρησιμοποιήσει το περσινό flagship της εταιρείας για να καταγράψει τη ζωή στην Ταϊβάν.

Να σημειώσουμε ότι και τα δύο βίντεο έχουν υποστεί επεξεργασία όσων αφορά τα χρώματα. Οπότε αυτό που βλέπετε δεν είναι ακριβώς ότι έχουν καταγράψει οι κάμερες των iPhone 11 Pro και iPhone XS Max.

Keywords
Τυχαία Θέματα