Φωτογραφίες δείχνουν το iPhone SE 2 με γυάλινη πλάτη και υποδοχή 3.5mm ακουστικών

Techblog.gr

Οι πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με το iPhone SE 2 δείχνουν ότι ενδεχομένως να πλησιάζουμε στην επίσημη ανακοίνωσή του, μιας και υπάρχουν αναφορές για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αλλά και την εμφάνιση της συσκευής, μιας και φωτογραφίες το απεικονίζουν με γυάλινη πλάτη και διαθέσιμη την υποδοχή 3.5mm για χρήση ακουστικών.

Μαζικά έρχονται οι πληροφορίες για το διάδοχο του iPhone

SE μιας και μετά την πληροφορία για την ύπαρξη του Α10 Fusion στο iPhone SE 2 αλλά χωρίς υποδοχή για τα ακουστικά να υπάρχει μια σχετική σύγχυση για το τι τελικά ετοιμάζει η Apple για το νέο μικρό iPhone, αφού αντικρούονται οι πληροφορίες.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες, εφόσον φυσικά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, βλέπουμε πως το iPhone SE 2 διατηρεί το ίδιο μέγεθος με τον προκάτοχό του καθώς επίσης και την υποδοχή για τοποθέτηση 3.5mm ακουστικών, κάτι το οποίο θα χαροποιήσει αρκετούς.

Η κύρια διαφορά εντοπίζεται στην πλάτη της συσκευής όπου φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από γυαλί, κάτι το οποίο μπορεί να σημαίνει πως η συσκευή θα υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση. Επίσης, στην πίσω πλευρά της συσκευής υπάρχει αναγραφόμενη η λέξη iPhone χωρίς να εμφανίζεται κάποιο άλλο στοιχείο.

Παραμένει άγνωστο το τι τελικά θα πράξει η Apple σχετικά με την πιθανή κυκλοφορία του iPhone SE 2 και αν θα το δούμε πριν ή κατά τη διάρκεια του WWDC 2018 στις 4 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα