Διαγωνισμός on-the-fly, Κερδίστε 5 βιβλία Guiness World Records 2013

Ο Eddie από τις εκδόσεις Χρυσή Πέννα προσφέρει και φέτος στους φίλους του Techblog 5 αντίτυπα με τα ρεκόρ Guiness του 2013. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει και πληροφορίες augmented reality (επαυξημένης πραγματικότητας) που μπορείτε να εμφανίσετε χρησιμοποιώντας iPhone, iPad

ή iPod Touch και το σχετικό δωρεάν application. Αποκτήστε της επίσημη έκδοση Guiness World Records 2013 λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό on-the-fly του Techblog.

update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και οι 5 τυχεροί νικητές έχουν ενημερωθεί με email. Δείτε το βίντεο της κλήρωσης εδώ.

update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι νικητές

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο 5 αντίτυπα Guiness World Records 2013 θα πρέπει απλά να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ στις 23:00 και οι 5 νικητές (1 βιβλίο ο κάθε νικητής) θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email ενώ θα ανακοινωθούν και μέσα από το Fan Page μας στο Facebook. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Keywords
Τυχαία Θέματα