Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε δύο νέα ακυκλοφόρητα tablets της ConnectMe

Τεράστιος διαγωνισμός Techblog με δώρο δύο νέα ακυκλοφόρητα tablet ConnectMe προσφορά της Forthnet. Κάντε δικά σας το μοντέλο TS-7D19EU με οθόνη 7 ιντσών, ενσωματωμένο GPS και δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης

DVB-T MPEG-4 και το μοντέλο TS-707GR, τον αναβαθμισμένο αντικαταστάτη του θρυλικού TS-703GR με οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels. Μάθε πως θα ένα από αυτά δικό σου!

Όροι Συμμετοχής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο δύο tablet (ένα Connect-Me TS707GR και ένα Connect-Me TS-7D19EU. Δύο tablet, δύο νικητές) θα πρέπει:
1. Nα αφήσετε απλά ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο.
2. Να κάνετε public share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook!
Όλοι θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό είτε έχουν λογιαριασμό στο Facebook είτε όχι!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 21 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ και οι δύο νικητές (ένα tablet ο κάθε ένας) θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email ενώ θα ανακοινωθούν και μέσα από το Fan Page. Κάντε like για περισσότερους διαγωνισμούς. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Αν δεν καταφέρετε να κερδίσετε ένα από τα δύο tablets στον διαγωνισμό του Techblog, θα μπορέσετε να τα βρείτε διαθέσιμα στην αγορά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Forthnet από τις 22 Απριλίου και μετά.

Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε δύο νέα ακυκλοφόρητα tablets της ConnectMe

Keywords
Τυχαία Θέματα