Windows Phone, Θα φτάσει σε εφαρμογές τα Android και iOS μέσα στο 2014;

Σύμφωνα με τον Joe Belfiore, τον υπεύθυνο για το λειτουργικό σύστημα της Microsoft για φορητές συσκευές Windows Phone, η ψαλίδα ανάμεσα στο Windows Phone Store και στα Apple App Store και Google Play

αναμένεται να κλείσει σημαντικά μέσα στο 2014. Αυτή την περίοδο, ο αριθμός των εφαρμογών που υπάρχουν στα Google Play και App Store της Apple, σε σχέση με αυτόν που διαθέτει το Windows Phone Store είναι αρκετά πιο μεγάλος.

Ο αριθμός των apps αυτή την περίοδο στο Windows Phone Store ξεπερνούν τις 190.000. Με τον χρόνο ωστόσο, και το απαραίτητο… χρήμα, όλα μπορούν να βελτιωθούν. Τώρα που έφτασαν οι επίσημες εφαρμογές για τα Instagram και Vine, η μεγάλη πρόκληση είναι οι εφαρμογές της Google, η οποία αρνείται πεισματικά να τις προσφέρει στην πλατφόρμα των Windows Phone. Η Google, δεν μπορούμε να υποθέσουμε κάτι άλλο, φαίνεται πως θεωρεί μεγαλύτερο αντίπαλο την Microsoft, παρά την Apple.

Σύμφωνα με το tweet του Joe Belfiore, η Microsoft αναμένεται να δώσει μεγάλη βαρύτητα στην πλατφόρμα Windows Phone, ειδικά τώρα που η συμφωνία με την Nokia είχε θετική κατάληξη για την Microsoft, και όλα σχεδόν τα κέρδη από την πλατφόρμα θα καταλήγουν σε αυτήν.

Keywords
Τυχαία Θέματα