Windows 8 RT Tablets, Ωραίο αλλά… ακριβό «σπορ»

Τα περιμένει πολύς κόσμος πώς και πώς και είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα Windows 8 RT θα είναι ευχάριστα στη χρήση, ευέλικτα και κάτι πραγματικά νέο στον κόσμο της φορητής τεχνολογίας, αλλά οι φήμες που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν κάνουν λόγο για υψηλές τιμές για να αγοράσει κανείς τις πολυπόθητες Windows 8 ταμπλέτες.

Το VR-Zone ισχυρίζεται ότι σε συναντήσεις που είχε στο πλαίσιο της Computex, έμαθε από τους εκπροσώπους των κατασκευαστών ότι

η Microsoft Θα τους χρεώνει με 85 δολάρια για το λειτουργικό σύστημα, κόστος το οποίο και θα μετακυλίεται στον τελικό αγοραστή, εκτοξεύοντας στα ύψη την τιμή της ταμπλέτας.

Είναι ενδεικτικό στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι μία ταμπλέτα της Asus με Windows 7 και ισχυρό επεξεργαστή τιμολογείται περίπου στα 800 ευρώ σήμερα, πράγμα που μας κάνει να αναμένουμε (νιώθοντας ρίγος είναι η αλήθεια) ότι η τιμή με Windows 8 RT Θα είναι αυξημένη, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις χρεώσεις της Microsoft στους κατασκευαστές.

Το να εκτοξεύεις τις τιμές του λανσαρίσματος τη στιγμή που το iPad ξεκινά από χαμηλότερα δεν είναι καλή εμπορική κίνηση, αλλά όλα θα φανούν μόλις έρθουν τα πρώτα μοντέλα στην αγορά. Εν αναμονή, λοιπόν…

Πηγή: 1,2

Keywords
Τυχαία Θέματα