WSJ: το Nexus 9 είναι made by HTC και έρχεται πολύ σύντομα

Εδώ και καιρό ακούγαμε πληροφορίες ότι η Google ανέθεσε την κατασκευή του επόμενου Nexus tablet στην HTC και όχι σε μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως η Samsung για παράδειγμα. Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται από την Wall Street Journal και ότι το HTC Nexus

9 tablet θα παρουσιαστεί σύντομα.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι μηχανικοί της HTC πραγματοποίησαν συνάντηση με τη Google για το 9-ιντσο tablet. Να πούμε ότι το «σύντομα» πολύ πιθανό να σημαίνει ότι θα το δούμε μέσα στον Οκτώβριο καθώς η HTC έχει προγραμματίσει event για τις 8 Οκτωβρίου όπου αναμένεται να παρουσιάσει μια action camera και πιθανότατα την πρώτη selfie συσκευή. Για τις 16 του μήνα οι πληροφορίες λένε ότι θα παρουσιάσει το HTC Nexus 9.

Όπως είπαμε, το tablet αναμένεται με 9 ιντσών οθόνη και Tegra K1 ενώ έχουν ακουστεί φήμες για 4GB RAM, 8ΜP κάμερα και NFC συνδεσιμότητα. Επίσης, λογικά ίσως να είναι από τις πρώτες συσκευές που θα έρθουν με το νέο Android L.

Σύμφωνα με τις πηγές της WSJ, αν και η HTC έχει επικεντρωθεί κυρίως στα smartphones, η Google επέλεξε να συνεργαστεί μαζί της αυτή τη φορά διότι δεν θέλει να δημιουργεί μονοπώλια με κανέναν από όσους συνεργάζεται. Ένας εξίσου σημαντικός λόγος είναι το design της HTC. H Google επηρεάστηκε θετικά από τις κριτικές που δέχτηκε η HTC για το σχεδιασμό της στο HTC One πέρσι και «εντυπωσιάστηκε» με το φετινό HTC One M8.

Εμείς να πούμε ότι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το Nexus 9 να συνδυάζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά με το design της HTC.

Concept του HTC tablet

Keywords
Τυχαία Θέματα