Toshiba Portege Z830, Είδαμε από κοντά το νέο ultrabook

Το Techblog βρέθηκε σε σημερινή εκδήλωση της Toshiba για τους δημοσιογράφους, στην οποία παρουσιάστηκε το νέο ultrabook της σειράς Portege και έχουμε να πούμε ότι είναι ultra sexy! Το βάλαμε πλάι στο iPad 2 και είδαμε ότι φαίνεται και δίνει την αίσθηση ότι είναι λεπτότερο, όσο δε για το βάρος του 1 κιλού και κάτι, τι να πούμε, είναι φτερό

στον άνεμο.

Το νέο ultrabook έχει Ματ A4 πληκτρολόγιο με φωτισμό και μεγάλο multi-touch touch pad, ενώ στο πλαίσιο του υπάρχουν όλες οι θύρες συνδεσιμότητας στις κανονικές τους διαστάσεις, χωρίς να έχετε καμία ανάγκη από αντάπτορες και άλλα αξεσουάρ. Μπορεί να είναι λεπτό, αλλά η μπαταρία του, σύμφωνα με την Toshiba κρατάει 8 ώρες και διατηρεί την καλή λειτουργία της για 5 έτη, άρα πρόκειται για εργαλείο.

Η εταιρεία το έχει δοκιμάσει σε extreme συνθήκες και μας λέει ότι δε σπάει, δεν χαλάει, ακόμα και αν πιεστεί από 100 κιλά! Στο εσωτερικό έχει 128 GB solid State δίσκο και καλή απόδοση ήχου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εξοπλίζεται με επεξεργαστές Intel i5 και i7. Η τιμή του στην Ελλάδα είναι στην κατηγορία των 1.300 και 1.400 ευρώ, ενώ η εταιρεία προσφέρει εγγύηση ό,τι και αν συμβεί για ένα έτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα