Sony Xperia Z1s, Νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν το «mini» της Sony

Φαίνεται πως η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης της «mini» έκδοσης του Sony Xperia Z1 δεν θα αργήσει και ήδη οι πρώτες φωτογραφίες του Sony Xperia Z1s, όπως θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η επίσημη ονομασία του, είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι φωτογραφίες δείχνουν

ότι διατηρείται ο OmniBalance σχεδιασμός, ενώ η κατασκευή είναι μεταλλική.

Όσο αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, λέγεται ότι θα έχει παρόμοιο hardware με το Sony Xperia Z1, με εξαίρεση την οθόνη, η οποία αναμένεται να διαθέτει διαγώνιο 4,3 ιντσών ανάλυσης 720 x 1280 pixels. Θα βασίζεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής, στο Qualcomm Snapdragon 800 SoC (System-On-Chip) και θα συνοδεύεται από 2GB RAM ενώ η κάμερα στο πίσω μέρος, θα είναι όμοια με αυτή του Sony Xperia Z1, δηλαδή θα διαθέτει φακούς G Lens με διάφραγμα f/:2.0, αισθητήρα 20.7 Megapixel Exmor RS και θα συνοδεύεται από επεξεργαστή εικόνας BIONZ.

Λογικά, επειδή η ανάλυση της οθόνης είναι μικρότερη από αυτή του Sony Xperia Z1, ενώ διατηρείται το Snapdragon 800 SoC, περιμένουμε την απόδοση του Sony Xperia Z1s να είναι ιδιαίτερα υψηλή, ωστόσο αυτό θα το δούμε στις πρώτες δοκιμές και βεβαίως όταν το έχουμε και εμείς στην διάθεση μας για να το δοκιμάσουμε.

Σε αντίθεση λοιπόν με τις υπόλοιπες εκδόσεις «mini» άλλων κατασκευαστών, το Sony Xperia Z1s δεν έχει – με εξαίρεση την οθόνη – κομμένα χαρακτηριστικά ενώ θα «τρέχει» Android 4.3. Επιπλέον θα είναι αδιάβροχο, αφού θα καλύπτει τις ίδιες προδιαγραφές κατά πάσα πιθανότητα με το Sony Xperia Z1. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν για να πάρετε μία καλή γεύση από το νέο mini της Sony.

Keywords
Τυχαία Θέματα