Sony Xperia Android Ice Cream Sandwich, Αναβαθμίσεις και καθυστερήσεις

Καθυστερήσεις αποκαλύτπουν οι νέες ημερομηνίες που έδωσε η Sony για τις επικείμενες αναβαθμίσεις σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich για τα μοντέλα smartphones 2011-2012. Από τα μέσα Απριλίου θα ξεκινήσει η διάθεση της αναβάθμισης για τα Xperia Arc S,

Xperia Neo V και Xperia Ray και αυτή θα ολοκληρωθεί μέσα σε ενάμιση μήνα. Δηλαδή το δικό σας κινητό μπορεί να να αναβαθμιστεί τελευταίο κάπου στις αρχές Ιουνίου!

Τέλος Μαίου με αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσει και η διάθεση της αναβάθμισης σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich για τα μοντέλα που και αυτή το πιθανότερο είναι να διαρκέσει 4 με 6 εβδομάδες (Μέσα με τέλη Ιουλίου).
Xperia Arc, Xperia Play, Xperia Neo, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia Pro, Xperia
SXperia Arc
Xperia Neo
Xperia Play
Xperia mini
Xperia mini pro
Xperia Pro
Xperia Active
Live with Walkman

Επίσης νεότερη ενημέρωση από τη Sony κάνει λόγο ότι η ανβάθμιση του κινητού σας θα γίνει με σύνδεση στον υπολογιστή και όχι OTA (Over The Air) όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Παράλληλα η Sony διευκρινίζει ότι δεν θα υπάρξει ενημέρωση μέσα από το κινητό μας και θα πρέπει να κάνουμε χειροκίνητα τον έλεγχο από το λογισμικό του υπολογιστή μας. Όμως το Techblog θα είναι εδώ να σας ενημερώνει!

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα