Satellite & Digital TV News Report, 17-05-2012

Η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ TV ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της, το πρώτο κινηματογραφικό κανάλι ξένων ταινιών, ενώ η Nova απαντάει μέσω της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Η Digea δεν άντεξε τα προβλήματα που είχε στον δορυφόρο Eutelsat 33Ε και μετακόμισε σε άλλο δορυφόρο ενώ οι συνδρομητές της Nova

θα έχουν την ευκαιριάι να δουν τον τελικό του Champions League σε 3D.

Κάθε Πέμπτη Satellite & Digital TV News Report, νέα στήλη στο Techblog.
————————————————————————————————————————————

Ο τελικός του Champions League 3D!
Οι συνδρομητές της NOVA θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων της Ευρώπης, του Champions League, σε 3D! Η συναρπαστική αγγλογερμανική μάχη θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή 20/5 στις 18.00 & οι τηλεθεατές της NOVA θα μπορέσουν να απολαύσουν από άλλη γωνία την κόντρα της Chelsea με την Bayern για την κατάκτηση του τίτλου. Ο τελικός θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση και από το Novasports1 & HD την ίδια μέρα, στις 17:00.

————————————————————————————————————————————

OTE TV: Νέο κανάλι ταινιών
Με την αύξηση χωρητικότητας που εξασφάλισε ο ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου με την αλλαγή προτύπου εκπομπής του τέταρτου αναμεταδότη σε DVB-S2/8PSK, άνοιξε ο δρόμος για την προσθήκη νέων καναλιών. Και αυτό γίνεται ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση της συνεργασίας του ΟΤΕ με το Universal Channel, αφού στη θέση του εμφανίστηκε κάρτα που ανακοινώνει την άφιξη ενός νέου 24ωρου καναλιού ταινιών. Οι πληροφορίες μας λένε πως δεν πρόκειται για κάποιο κανάλι τύπου Sci-Fi, AXN ή Pay Per View, αλλά ενός καναλιού του OTE που θα προβάλει ξένες ταινίες. Από το μέτωπο των συνδρομητών, ο ΟΤΕ καταγράφει αργή αλλά σταθερά ανοδική πορεία και υπολογίζεται πως οι συνδρομητές έχουν φτάσει τους 21.800. Τέλος, ακόμη μια πληροφορία του Digital TV info λέει πως στην δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ, αλλά και στο IPTV ετοιμάζονται πολύ σύντομα να ενσωματωθούν οι τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί «STAR Λαμίας» και το «Αχελώος TV». Θα σας ενημερώνουμε από εδώ για όλες τις τελευταίες εξελίξεις…

————————————————————————————————————————————

Nova Επίγεια
Τη νέα πρόταση για ψυχαγωγία στο σπίτι «Nova επίγεια» εισάγει στην ελληνική αγορά ο Όμιλος Forthnet. Η Nova επίγεια, είναι ένας νέος ευέλικτος τρόπος να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σε περιεχόμενο και ψηφιακές ευκολίες της Nova, μέσω επίγειου ψηφιακού σήματος, που προσφέρει:
• Το ποιοτικό περιεχόμενο των novacinema1 και novasports1, που τα πρωινά φιλοξενεί για τους μικρούς φίλους της οικογένειας, το παιδικό κανάλι Disney XD.
• Όλα τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια.
• Ευκολία στην εγκατάσταση, καθώς δεν χρειάζεται δορυφορικό πιάτο.
• Τη μοναδική εμπειρία του Ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος (EPG) της Nova, με όλες τις πληροφορίες προγράμματος, συνεχώς ανανεωμένες.
• Κορυφαίο αποκωδικοποιητή και επίγειο ψηφιακό δέκτη – έτοιμους για την ψηφιακή μετάβαση, συμβατούς με όλες τις τηλεοράσεις.
Η Nova Επίγεια παρέχεται σε τρεις υπηρε

Keywords
Τυχαία Θέματα