Samsung galaxy S5 mini, πολύ καθαρές φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

Πριν από λίγο καιρό είδαμε κάποιες φωτογραφίες του μη ανακοινωμένου Samsung Galaxy S5 mini οι οποίες δεν ήταν πολύ καθαρές. Ωστόσο εμφανίζεται ξανά αλλά αυτή τη φορά σε πεντακάθαρες φωτογραφίες και με τεχνικά χαρακτηριστικά. Μετά την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S5 ακούγαμε για τα Samsung Galaxy

K Zoom, Samsung Galaxy S5 Active και Samsung Galaxy S5 mini.

To Galaxy K Zoom το είδαμε επίσημα στις 19 Απριλίου, το Galaxy S5 Active εμφανίστηκε σήμερα η για το αμερικάνικο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας AT&T και αυτό που μένει να παρουσιαστεί είναι το Samsung Galaxy S5 mini.

Το Samsung Galaxy S5 mini εμφανίστηκε σήμερα στο SamMobile με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά. Έτσι λοιπόν όσον αφορά στο design έχει διατηρήσει το διάτρητο πίσω καπάκι που έχει και το Samsung Galaxy S5. Επίσης, θα έχει fingerprint scanner και μετρητή καρδιακών παλμών. Ωστόσο, σε αντίθεση με την κανονική έκδοση δεν έχει προστατευτικό κάλυμμα για τη θύρα USB οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν θα είναι αδιάβροχο.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του: θα έχει 4.5 ιντσών 720p (720×1280) Super AMOLED οθόνη, Exynos 3 Quad (Exynos 3470) SoC χρονισμένο στα 1.4GHz, Mali-400 MP4 GPU 450MHz, 1.5GB RAM, 8MP κάμερα με 1080p Full HD video recording και 2.1ΜΡ μπροστινή κάμερα. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι στα 16GB και μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας MicroSD.

Θα τρέχει με Android 4.4.2 KitKat και το τελευταίο Magazine UX interface της Samsung ενώ θα έχει όλες τις λειτουργίες που βρίσκονται στο Samsung Galaxy S5 συμπεριλαμβανομένων των Ultra Power Saving Mode, Private Mode, Kids Mode κλπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα