Samsung, επιβεβαιώνει ότι Galaxy S III και S III mini δεν παίρνουν KitKat

01:10 9/5/2014 - Πηγή: TechBlog

Εχθές είπαμε για τη λίστα των συσκευών οι οποίες θα αναβαθμιστούν σε Android KitKat και η οποία σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι χθες πληροφορίες έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη. Είπαμε ότι μάλλον η ευρωπαϊκή έκδοση Samsung Galaxy S III (GT-I9300 non-LTE) δεν θα μπορέσει να αναβαθμιστεί.

Τελικά, σύμφωνα με το SamMobile η ίδια η Samsung

επιβεβαίωσε την πληροφορία και τα Samsung Galaxy S III και Samsung Galaxy S III mini δεν θα μπορέσουν να αναβαθμιστούν.

Αυτό το οποίο δήλωσε η Samsung είναι ότι για να γίνει η αποτελεσματική αναβάθμιση διάφορα χαρακτηριστικά όπως RAM, ROM, multi-tasking ικανότητες και φυσικά η οθόνη παίζουν σημαντικό ρόλο. Τα Galaxy S III (3G) και S III mini έχουν 1GB RAM πράγμα που δεν τους επιτρέπει να δεχτούν την αναβάθμιση. Αντιθέτως, η LTΕ έκδοση που έχει 2GB RAM θα πάρει την KitKat.

Φυσικά υπάρχουν συσκευές με 512MB RAM οι οποίες τρέχουν με KitKat αλλά πρέπει να πούμε ότι η KitKat λειτουργεί σωστά στις συσκευές αυτές διότι έχουν stock Android το οποίο δεν έχει τα πρόσθετα features που προσθέτει η Samsung.

Επιπλέον, οι νεότερες συσκευές τρέχουν με μια πιό ελαφριά version του TouchWiz που έκανε το ντεμπούτο της στο Samsung Galaxy S5 και υποθέτουμε ότι η Samsung δεν θέλει να τη φέρει στο Samsung Galaxy S III προφανώς για να μην επηρεαστούν οι πωλήσεις στις νεότερες συσκευές της.

Keywords
Τυχαία Θέματα