Samsung Galaxy S5, Πιθανόν με «eye scanner»

Ένα από τα χαρακτηριστικά που φημολογείται ότι θα διαθέτει το νέο Samsung Galaxy S5, είναι το «eye scanner» με την βοήθεια του οποίου ο χρήστης θα μπορεί να ξεκλειδώνει κοιτάζοντας από ορισμένη απόσταση το κινητό του, ενώ ενδέχεται να έχει και άλλες εφαρμογές. Τελευταία, τις συζητήσεις σχετικά με το Samsung Galaxy S5 μονοπωλεί η 5.25 ιντσών οθόνη των 2560 x 1440 pixels που αναμένεται να διαθέτει, ο 64-bit επεξεργαστής

καθώς και το αλουμινένιο σασί σε τουλάχιστον μία έκδοση του.

Η Samsung ωστόσο ποντάρει πολλά στον ψηφιακό αναγνώστη ίριδας (αν πρόκειται για κάτι τέτοιο, γιατί ενδεχομένως να αφορά σε κάποια απλούστερη μορφή αναγνώρισης ή ταυτοποίησης) σύμφωνα με μία αναφορά Κορεάτικης ιστοσελίδας, αφού όχι μόνο θα διαφοροποιήσει το προϊόν της από τον ανταγωνισμό, αλλά πιθανότατα θα την βοηθήσει να κερδίσει και τις εντυπώσεις σε σύγκριση με το Touch ID της Apple.

Όσο αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S5, φημολογείται ότι θα βασίζεται στο νέο 64-bit Exynos 6 Octa SoC, ότι θα διαθέτει 4GB LPDDR4 RAM, 16 Megapixels camera και πως θα ενσωματώνει 4000mAh μπαταρία. Να θυμίσουμε ότι η σχετική φήμη δεν είναι νέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα