Samsung Galaxy S4 και Galaxy S III, Ξεκίνησε πάλι η διανομή της αναβάθμισης Android 4.3 Jelly Bean

Σύμφωνα με αναφορές έχει ξεκινήσει η διανομή κανονικά του Android 4.3 Jelly Bean για τα Samsung Galaxy S III και Samsung Galaxy S4, κανονικά, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο (αν θυμάστε η Samsung μαζί με την AT&T είχαν αναστείλει προσωρινά την υπηρεσία διανομής της τελευταίας

έκδοσης του Android στο Samsung Galaxy S4 ενώ η Samsung σταμάτησε το «seeding» για το Samsung Galaxy S III στην Ευρώπη).

Στις ΗΠΑ συνεχίστηκε το «seeding» ενώ σύμφωνα με αναφορές χρηστών το ίδιο όπως είπαμε συμβαίνει και σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Η αναβάθμιση φέρνει αρκετές βελτιώσεις στην ταχύτητα και στην απόκριση των συσκευών, συμβατότητα με το Samsung Galaxy Gear στο Samsung Galaxy S4 καθώς και υποστήριξη στο Samsung Knox και στο Group Play 2.5 (για Samsung Galaxy S4 αυτά).

Όσοι χρήστες έχουν ήδη αναβαθμίσει τα κινητά τους, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν προβλήματα, θα λάβουν σχετικό patch μέσω Samsung Kies. Φυσικά, οι χρήστες των παραπάνω δύο κινητών, Samsung Galaxy S4 και Samsung Galaxy S III περιμένουν το Android 4.4 KitKat τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα