Nokia, Νικήτρια «Smartphone Champions League» στην ψηφοφορία του GSMArena

20:05 2/1/2014 - Πηγή: TechBlog

Η Nokia είναι ο τεράστιος νικητής της μεγάλης, παγκόσμιας εμβέλειας ψηφοφορίας για το καλύτερο smartphone του 2013 του GSMArena. Η ψηφοφορία για το «Champions League» των smartphones βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη ωστόσο ο Φινλανδός κατασκευαστής είναι ούτως ή άλλως νικητής, αφού δύο κινητά του, τα Nokia Lumia 1020 και

Nokia Lumia 1520 βρίσκονται στον τελικό.

Το Nokia Lumia 1520, σύμφωνα με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί η ψηφοφορία αναμένεται να κατακτήσει το «Smartphone Champions League». Να αναφέρουμε, ότι η Nokia είχε τρία κινητά της στους δύο ημιτελικούς.

Από τις μάχες που δόθηκαν, να αναφέρουμε ότι το LG G2 (σε αντίθεση με τα Βραβεία Αναγνωστών 2013 που διοργανώσαμε στο Techblog) αποκλείστηκε από το HTC One, όπως έγινε και με το Galaxy S4 στον επόμενο γύρο (αποκλείστηκε από το HTC One) ενώ το Samsung Galaxy Note 3, ο νικητής της δικής μας ψηφοφορίας, αποκλείστηκε από τον πρώτο κιόλας γύρο, επειδή έπεσε πάνω στον φιναλίστ της «διοργάνωσης» Nokia Lumia 1020 (προσωπική μου προτίμηση για φέτος το ομολογώ, μαζί με Z1). Δείτε τον τελικό εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και να τα σχολιάσετε αν θέλετε. Να αναφέρουμε ότι στην δική μας ψηφοφορία που διοργανώσαμε στο Techblog, ο νικητής ήταν το Samsung Galaxy Note 3, με δεύτερο σε προτιμήσεις σας να έρχεται το LG G2 και τρίτο το Samsung Galaxy S4.

Πως βλέπετε τα αποτελέσματα στο GSMArena; Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μυστικό της Nokia και έχει τόσους φίλους; Θα αλλάζατε την ψήφο σας στα Βραβεία Αναγνωστών 2013 του Techblog για κάποιο άλλο smartphone;

Update: Να αναφέρουμε ότι ο νικητής του Smartphone Champions League είναι το Nokia Lumia 1520.

Τα αποτελέσματα από τα δικά μας Βραβεία Αναγνωστών 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα