Nexus 4 στη WIND, Κυκλοφορεί μέσα στο μήνα με τιμή 469 ευρώ

Τo LG Nexus 4 (16GB) θα παρουσιαστεί επίσημα σε ελληνικό έδαφος την επόμενη Τρίτη 19 Φεβρουαρίου όπως μαρτυράει πρόσκληση που λάβαμε νωρίτερα εδώ στο Techblog. Λογικά πάντα η έναρξη της διαθεσιμότητας του Nexus 4 θα ξεκινήσει μια εβδομάδα μετά και προσωπικά εκτιμώ ότι από τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και μετά θα μπορεί κάποιος να το προμηθευτεί.

Update: To event θα πραγματοποιηθεί μια μέρα πριν, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.

Οι φήμες που έκαναν λογο

για τιμή 469 ευρώ φαίνεται να επιβεβαιώνονται και από τις δικές πληροφορίες ενώ όπως ήδη γνωρίζουμε κάποιοι πρώτοι τυχεροί (δεν γνωρίζουμε ακριβή αριθμό) θα λάβουν δώρο αργότερα και τον ασύρματο φορτιστή αξεσουάρ.

Πίσω τον Νοέμβριο του 2012, εδώ στο Techblog είχαμε προβλέψει ότι η τιμή του Nexus 4 στην Ελλάδα θα είναι 499 ευρώ, θέλοντας να σας προετοιμάσουμε να μην περιμένετε οι τιμές του Google Play να είναι ίδιες με αυτές που θα κοστίζει η συσκευή στα καταστήματα (οποιασδήποτε χώρας). Μέσα πέσαμε!

Αυτό που προκύπτει από την δική μας έρευνα είναι ότι το Nexus 4 (TechblogTV) δεν θα το έχει αποκλειστικά για πάντα η WIND και αυτό απαντάει στο ερώτημα αρκετών από εσάς που το καλοκοιτάτε αλλά έχετε επιδότηση σε άλλα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν Vodafone και Cosmote θα αναλάβουν να το διαθέσουν στην αγορά, αυτό όμως που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με σχετική βεβαιότητα είναι ότι από τα μέσα με τέλη Μαρτίου θα μπορείτε να το προμηθευτείτε και από άλλα καταστήματα. Πιστεύω όμως χωρίς δώρο τον ασύρματο φορτιστή.

• LG Nexus 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nexus 4 στη WIND, Κυκλοφορεί μέσα στο μήνα με τιμή 469 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα