Motorola Moto 360, πληροφορίες ότι έρχεται τον Ιούλιο στα €249

Το Motorola Moto 360 smartwatch ανακοινώθηκε τον Μάρτιο την ίδια μέρα με το Android Wear OS της Google. Είναι το μόνο έξυπνο ρολόι από μεγάλο κατασκευαστή που έχει στρογγυλή οθόνη και προφανώς το πιο προσεγμένο όσον αφορά το σχεδιασμό και το στυλ του.

Ακόμη δεν έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του εκτός από την στρογγυλή οθόνη αφής και το ένα κουμπί που έχει. Οι

τελευταίες πληροφορίες που παίρνουμε από το Motorola Moto 360 είναι ότι η τιμή του θα είναι στα €249 και ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος Ιουλίου.

Το έξυπνο ρολόι της Motorola είναι αρκετά κοντά στο Samsung Galaxy Gear 2 αλλά δεν τραβάει φωτογραφίες ούτε πραγματοποιεί κλήσεις. Ωστόσο θα μπορεί να αλληλεπιδρά με ολόκληρο το Android OS και τις υπηρεσίες Google Now.

Και η LG έχει ανακοινώσει τα δικά της σχέδια για ένα Android Wear smartwatch το οποίο είναι το LG G Watch το οποίο περιμένουμε να δούμε τον Ιούνιο με τιμή στα €199.

Μιας και οι υπόλοιπες εταιρείες αρχίζουν να μπαίνουν στο παιχνίδι των smartwatches, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει η Samsung η οποία προς το παρόν κατέχει το 71% του συνόλου της αγοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα