Lenovo, στοχεύει στην κυκλοφορία 60 νέων smartphones μέσα στο 2014

12:12 2/7/2014 - Πηγή: TechBlog

Η Lenovo για το 2013 τερμάτισε στην πέμπτη θέση ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone πίσω από την Samsung, Apple, Huawei και LG και όπως φαίνεται δεν σκοπεύει να αφήσει την πεντάδα. Σύμφωνα με τα κινέζκα media μέσα στο δεύτερο μισό του 2014 σκοπεύει να γεμίσει την αγορά με 60 νέα

smartphones, τα μισά από αυτά θα είναι LTE-capable.

Ήδη έχουμε διανύσει το μισό του 2014 και η Lenovo μας έχει παρουσιάσει το high-end Lenovo K920 που έχει QHD οθόνη και το πιο προσιτό Lenovo A805e που έχει 64-bit quad-core Snapdragon 410 επεξεργαστή.

Η εταιρεία έχει στόχο να πουλήσει 80 εκατομμύρια συσκευές αυτό το χρόνο, διπλασιάζοντας τα αντίστοιχα περσινά νούμερα όπου πούλησε 45 εκατομμύρια συσκευές. Από τα 80 εκατομμύρια τα 60 αναμένονται να πουληθούν στην πατρίδα της την Κίνα.

Οι παραπάνω αριθμοί δεν συμπεριλαμβάνουν τις συσκευές της Motorola μέσα όχι μόνο επειδή η εξαγορά μένει να εγκριθεί αλλά έτσι κι αλλιώς οι δυο εταιρείες θα δρουν ξεχωριστά η μια από την άλλη.

Η απόκτηση της Motorola θα βοηθήσει την Lenovo να επεκταθεί στην αγορά των HΠΑ ενώ όπως έχουμε ξαναπεί από το φθινόπωρο περιμένουμε την επίσημη άφιξη των Lenovo smartphones και στην Ελλάδα.


Keywords
Τυχαία Θέματα