Lenovo Golden Warrior S8, με 5.3“ οθόνη, οκταπύρηνο και τιμή στα $200

Τον Απρίλιο είδαμε κάποιες leaked φωτογραφίες του Lenovo Golden Warior S8 και σήμερα διέρρευσαν τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του και βλέπουμε πολύ καθαρές φωτογραφίες καθώς η συσκευή εμφανίστηκε σε online κατάστημα.

Το Lenovo Golden Warrior S8 έχει 5.3 ιντσών LTPS οθόνη με ανάλυση 1280 x 720 pixels και Gorilla Glass, MediaTek MTK6592M

chipset με quad-core CPU 1.4GHz, 2 GB RAM, 13MP εξωτερική κάμερα με LED flash, 5MP εσωτερική κάμερα και 16GB εσωτερική μνήμη η οποία μπορεί να επεκταθεί με microSD κάρτα.

Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα το Lenovo Golden Warrior S8 συμπεριλαμβάνει Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, Wi-Fi Direct και 3G. Το επερχόμενο δίκαρτο κινητό της Lenovo έχει διαστάσεις 146 x 76.7 x 7.9mm και ζυγίζει 146 γραμμάρια.

Ωστόσο είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι θα τρέχει με Android 4.2 Jelly Bean OS και όχι με πιο πρόσφατη έκδοση Android. Τέλος, έχει 2,000mAh μπαταρία η οποία σύμφωνα με τη Lenovo αντέχει μέχρι 2 μέρες standby.

Η τιμή του θα είναι στα $200 όταν κυκλοφορήσει αλλά δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη ενώ σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες η συσκευή δυστυχώς προορίζεται μόνο για την αγορά της Κίνας. Ευελπιστούμε πως η Lenovo θα κάνει μια ανάλογη κίνηση με μια παρόμοια συσκευή και για την παγκόσμια αγορά. Μέχρι τότε όμως ρίξτε μια ματιά στο Golden Warrior S8 και πείτε μας πως σας φαίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα