LG Q Stylus: Επίσημα με 6.2 ιντσών οθόνη, γραφίδα και DTS:X 3D surround ήχο

14:08 6/6/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η LG ανακοίνωσε επίσημα τη νέα σειρά Q Stylus, η οποία περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα Q Stylus, Q Stylus+ και Q Stylusα με μικρές διαφοροποιήσεις. Η σειρά είναι εξοπλισμένη με 6.2 ιντσών οθόνη, συνοδευτική γραφίδα και DTS:X 3D surround ήχο.

Εκτός από την τεχνολογία DTS:X 3D για 3D surround ήχο ποιότητας 7.1 καναλιών με χρήση ακουστικών που συναντήσαμε και στην κορεάτικη σειρά Q7 αλλά και σε ακριβότερα

μοντέλα των σειρών G και V της εταιρείας, και τη συνοδευτική γραφίδα για τη χειρόγραφη εισαγωγή κειμένων και memos αλλά και την επεξεργασία φωτογραφιών και δημιουργία GIFs, τα νέα μοντέλα της σειράς Q Stylus είναι εξοπλισμένα με octa-core SoC (χρονισμένο στο 1.5 ή 1.8 GHz), οθόνη αναλογίας 18:9 και ανάλυσης 2160×1080 pixel, fingerprint Scanner, καθώς επίσης και ανθεκτική αδιάβροχη κατασκευή που φέρει πιστοποίηση IP68 (με εξαίρεση το Q Stylusα) και MIL-STD 810G.

H διαφορά τους έγκειται αρχικά στις επιλογές της μνήμης. Τα Q Stylus και Q Stylusα θα κυκλοφορήσουν με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το Q Stylus σε έκδοση 4GB/64GB. Ταυτόχρονα, όσον αφορά στη λειτουργία της κάμερας τα LG Q Stylus και Q Stylus+ ενσωματώνουν κύρια κάμερα 16MP με σύστημα PDAF και 8MP selfie κάμερα (ή 5MP ανάλογα την αγορά) με υπερερυγώνιο φακό, ενώ το μοντέλο Q Stylusα, θα κυκλοφορήσει μόνο με συνδυασμό 13MP κάμερας με σύστημα PDAF στο πίσω μέρος και 5MP κάμερα με wide angle φακό μπροστά.

Επίσης, μέσω της τεχνολογίας QLens η «έξυπνη» κάμερα αναγνωρίζει αντικείμενα στην οθόνη για αναζήτηση προϊόντων και επιμέρους χαρακτηριστικών με σκοπό την εύρεσή τους σε on line καταστήματα, καθώς επίσης και αξιοθέατα και τοποθεσίες, για τα οποία εν συνεχεία μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες, σε επιλεγμένες για την ώρα χώρες.

Τέλος, και τα τρία μοντέλα θα κυκλοφορήσουν με μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh και λειτουργία ταχείας φόρτισης μέσω USB Type-C, καθώς και Android 8.1 Oreo.

Σύμφωνα με την LG τα Q Stylus, Q Stylus+ και Q Stylusα θα διατεθούν στην παγκόσμια αγορά ξεκινώντας από περιοχές της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας, για να ακολουθήσουν και άλλες αγορές στο τρίτο τρίμηνο του 2018.

Οι ημερομηνίες διαθεσιμότητας και οι τιμές των τριών μοντέλων θα ανακοινωθούν τοπικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα