LG Optimus G Pro, Αναβάθμιση με λειτουργία KnockOn και QuickWindow

Η LG φαίνεται πως θα ενσωματώσει τη λειτουργία KnockOn και στο LG Optimus G Pro μιας και πριν από μερικές εβδομάδες είχε ανακοινώσει την ενσωμάτωση της λειτουργίας αυτής και στη σειρά L series II, η οποία εμφανίστηκε πρώτη φορά στο LG G2 και επιτρέπει στο χρήστη να ενεργοποιήσει αλλά και να κλειδώσει την οθόνη του κινητού χτυπώντας ελαφρά στο κέντρο της οθόνης δύο φορές.

Σύμφωνα πάντα με

τις ίδιες πηγές, διέρρευσαν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ότι η LG θα διαθέσει στην αγορά τη θήκη QuickWindow για το G Pro, επιτρέποντας στους χρήστες να χειρίζονται το κινητό τους ενώ έχουν τη θήκη προσαρτημένη επάνω του, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν το κάλυμμά της. Οι λειτουργίες αυτές έχουν να κάνουν με την αποδοχή και απόρριψη κλήσεων καθώς και πλοήγηση στο αρχείο κλήσεων, πρόσβαση στο ρολόι και το ξυπνητήρι, την αναπαραγωγή μουσικής αλλά και την πρόγνωση του καιρού.

Η LG αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα τη σημαντική αυτή αναβάθμιση καθώς και το QuickWindow cover ξεκινώντας από την Κορέα τις προσεχείς ημέρες, και έπειτα αναμένεται να διατεθεί και στις υπόλοιπες χώρες, δείχνοντας την πρόθεση της εταιρείας να προσφέρει ορισμένα από τα premium χαρακτηριστικά του LG G2 σε ακόμα περισσότερες συσκευές.

Keywords
Τυχαία Θέματα