LG Megalodon, Θα είναι το Nexus 5 με οθόνη 5.2 ιντσών Full HD;

To επόμενο Nexus 5 αναμένεται να ανακοινωθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο και από σήμερα ξεκινάνε οι «πληροφορίες» και οι φήμες για το τι θα περιλαμβάνει αυτό. Ακούγεται λοιπόν ότι θα είναι κατασκευής LG (κωδική ονομασία Megalodon) με οθόνη 5.2 ιντσών OLED (AMOLED) Full HD 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 2.3GHz και μνήμη RAM 3GB(!).

Οι

«εκπλήξεις» συνεχίζονται αναφέροντας ότι η κάμερα που θα ενσωματώνει το Megalodon θα είναι ικανή να τραβάει βίντεο 4k (4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από το Full HD) και 1080p με 60 fps (frames per second). Η μπαταρία θα είναι 3300 mAh, θα έχει στερεοφωνικά μπροστινά ηχεία (όπως το HTC One) και θα μπορεί να λειτουργήσει με χειρονομίες (στυλ LG Optimus G Pro 5.5″ και Samsung Galaxy S 4).

Να συμπληρώσουμε και εμείς μια πληροφορία;… και μετά ξύπνησε αυτός που τα σκέφτηκε! Βλέπουμε!


Μεγαλόδοντας
Ο Μεγαλόδων (επιστημονική ονομασία Carcharodon Megalodon – Καρχαρόδων ο μεγαλόδων) είναι ένα εξαφανισμένο είδος καρχαρία που έζησε 28 με 1,5 εκατομμύρια χρόνια πριν, στο Καινοζωϊκό αιώνα. Ο Μεγαλόδων θεωρείται ως ένα από τα πιο μεγάλα και δυνατά σαρκοφάγα στην ιστορία των σπονδυλωτών, ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια που εμφανίστηκαν και ως ο μεγαλύτερος καρχαρίας που έζησε ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα