LG G3, 5 χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερο

Το LG G3 από σήμερα είναι πλέον επίσημο. Η LG κατάφερε να φτιάξει μια πολύ καλή συσκευή, τις οποίας το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η QHD οθόνη ανάλυσης 1440×2560, η κάμερα με laser autofocus αλλά και το σασί της συσκευής που παραμένει σχετικά μικρό για την 5.5 ιντσών οθόνη.

Η συσκευή είναι σίγουρα αντάξια της φήμης που δημιουργήθηκε εδώ και καιρό και ήρθε να δημιουργήσει πονοκέφαλο στους ανταγωνιστές. Όπως και να έχει όμως πάντα θέλουμε περισσότερα από μια συσκευή έστω και αν

είναι πολύ πιο πάνω από τον ανταγωνισμό και πρέπει να πούμε ότι αυτή είναι η ευκαιρία της LG να ξεχωρίσει.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα 5 χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να κάνουν το LG G3 τον απόλυτο κυρίαρχο στην αγορά, χωρίς να υποτιμάμε την ήδη μεγάλη επιτυχία της LG να κατασκευάσει μια τρομερή συσκευή σαν το LG G3.

1. Μεγαλύτερη μπαταρία
Το LG G3 έρχεται με μπαταρία 3000 mAh, η οποία είναι ακριβώς ίδια με τον προκάτοχο του. Η LG από την άλλη ισχυρίζεται ότι το κινητό θα είναι optimized όσον αφορά στην κατανάλωση καθώς τα μεταλλικά μέρη έχουν αντικατασταθεί με γραφίτη. Από την άλλη η οθόνη και η ανάλυση της σημαίνει ότι θα έχει αυξημένη κατανάλωση και ο Snapdragon 801 θα έχει περισσότερη δουλειά να κάνει.

2. Qualcomm Snapdragon 805
Πολλοί ήταν αυτοί που ανέμεναν να κάνει την εμφάνιση του στο LG G3 ο Snapdragon 805. Αυτό θα σήμαινε πολλά καθώς ο Snapdragon 805 είναι πιο ικανός να διαχειρίζεται QHD αναλύσεις. Η Adreno 420 GPU είναι αναβαθμισμένη και 20% πιο energy efficient. Η LG ανέφερε ότι απέφυγε αυτή την επιλογή καθώς τα Snapdragon 805 chipset δεν έχουν ενσωματωμένο LTE/HSPA modem αυτή την στιγμή.

3. Premium υλικά κατασκευής
Η LG κάλυψε εν μέρει αυτό το θέμα και αντικατέστησε το φθηνό σε όψη πλαστικό με metallic (όχι μεταλλικό) ματ τελείωμα.

4. Αντοχή σε νερό και σκόνη
Το LG G3 δεν είναι αδιάβροχο την ώρα που οι ανταγωνιστές ( Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2) μπορούν να «καυχιούνται» για αυτό. Σίγουρα το να κάνεις την συσκευή αδιάβροχη μπορεί να είχε αντίκτυπο στο σχετικά compact σχέδιο.

5. Fingerprint Scanner
Οι δύο κύριοι ανταγωνιστές της LG αυτή την στιγμή έχουν στις ναυαρχίδες τους fingerprint scanner. Δεν φαίνεται η LG να το έχει στα άμεσα σχέδιά της , αλλά θα μπορούσε να το πραγματοποιήσει ώστε να διαφοροποιήσει τον εαυτό της εφόσον το έπραττε σωστά, την ώρα που ο αισθητήρας αποτυπώματος σε συσκευές όπως το Galaxy S5 και το ΗΤC One max δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος.


Keywords
Τυχαία Θέματα