LG G2 με Android 4.4 KitKat εναντίον G2 με Jelly Bean

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις για αναβάθμιση ναυαρχίδων σε Android 4.4 KitKat, ξέρουμε πως πλησιάζουν για το HTC One και το Galaxy S4, αλλά τι γίνεται με τον 3ο της παρέας, το LG G2; Η LG Αγγλίας στις 21 Φεβρουαρίου ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube που μας δίνει μια κρυφή ματιά στην αναβαθμισμένη σε 4.4 έκδοση του G2.

Το 3λεπτο βίντεο παρουσιάζει δύο συσκευές,

ένα G2 με Android 4.2.2 και άλλο ένα με 4.4 KitKat, συγκρίνοντας την ταχύτητα των δυο σε διάφορες εφαρμογές. Αυτό με την έκδοση KitKat όπως ήταν αναμενόμενο βγαίνει μπροστά σε όλα τα τεστ και είναι 9ms πιο γρήγορο στην αφύπνιση της οθόνης καθώς και 21ms ταχύτερο στην λήψη φωτογραφίας.

Η LG μας ενημερώνει πως η αναβάθμιση σε KitKat φέρνει μαζί της αρκετά καλούδια, όπως βελτιωμένη αναπαραγωγή μουσικής, μια λειτουργία τοποθεσίας για εξοικονόμηση μπαταρίας και βελτιώσεις γενικά στην απόδοση της συσκευής. Σύμφωνα με την LG, ο χρήστης που θα αναβαθμίσει την συσκευή του σε Android 4.4 θα δει «αξιοσημείωτη αναβάθμιση στην ταχύτητα» που επιτρέπει την φόρτωση εφαρμογών ως και 17% πιο γρήγορα.

Η ερώτηση φυσικά είναι πότε θα μπορέσουμε να έχουμε όλα αυτά στην συσκευή μας; Η LG Αγγλίας αναφέρει πως η αναβάθμιση θα ξεκινήσει κατά τα μέσα Μαρτίου, αλλά δεν έχουμε πληροφορίες για το πότε θα διατεθεί σε άλλες περιοχές. Θέλουμε να πιστεύουμε πως η αναβάθμιση μετά την διάθεση της στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πάρει σύντομα τον δρόμο της και προς την χώρα μας.

Τι πιστεύετε για το βίντεο; Είστε ευχαριστημένοι με τις αναβαθμίσεις που φέρνει η LG στην συσκευή της; Και αν κάποιοι από σας απέφευγαν να αγοράσουν G2 λόγω της έλλειψης KitKat, τώρα θα αναθεωρήσετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα