HTC One M8 for Windows, ανακοινώθηκε επίσημα με WP 8.1

Όπως το περιμέναμε η HTC ανακοίνωσε σήμερα το HTC One M8 for Windows το οποίο είναι πανομοιότυπο με την ήδη υπάρχουσα Android ναυαρχίδα αλλά με τη διαφορά ότι τρέχει Windows Phone 8.1. Ο δίδυμος αδερφός του HTC One M8 έχει την το ίδιο μεταλλικό design,

οθόνη, Dot View θήκη, κάμερα και ίδιο επεξεργαστή.

Εκτός από το λειτουργικό σύστημα, μια ακόμη διαφορά της Windows Phone ναυαρχίδας είναι ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, διατίθεται μόνο από τη Verizon στις ΗΠΑ.

Κατά τα άλλα μιλάμε για μια συσκευή η οποία έχει 5 ιντσών 1080p οθόνη, BoomSound μπροστινά ηχεία, Snapdragon 801 chipset που την κάνει την πιο γρήγορη Windows Phone 8.1 συσκευή (το Nokia Lumia 930 βασίζεται σε Snapdragon 800). Έρχεται με 2GB RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

Έχει Duo camera setup που χρησιμοποιεί 4MP UltraPixel κάμερα και επιπλέον κάμερα για μετρήσεις βάθους και ειδικά εφέ. Η κυρίως κάμερα μπορεί να γράφει 1080p video με HDR, ενώ υπάρχει και μπροστινή κάμερα στα 5MP.

Το HTC One M8 έρχεται με την ψηφιακή βοηθό Cortana αλλά εκτός από αυτή θα έχει και BlinkFeed feature το οποίο είναι συνδυασμός news reader και social networking app.

Keywords
Τυχαία Θέματα