H Samsung επιδεικνύει τη διαδικασία παραγωγής του Galaxy Alpha

Το Samsung Galaxy Alpha ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό και είναι η πρώτη από τις πολλές συσκευές που περιμένουμε να ακολουθήσουν από τη Samsung με μεταλλικό frame. To Samsung Galaxy Alpha

ήρθε για να συναγωνιστεί το επερχόμενο iPhone 6, τουλάχιστον από θέμα design.

H Samsung είναι περήφανη για το νέο δημιούργημά της και επιδεικνύει τη διαδικασία παραγωγής του Samsung Galaxy Alpha. Σε αντίθεση με την πολιτική της Apple η Samsung κυκλοφόρησε φωτογραφίες και όχι video από τη διαδικασία. Καυχιέται ότι λόγω του μεταλλικού του frame κατάφερε να ξεπεράσει πολλές Galaxy συσκευές κατά τη διάρκεια των τεστ αντοχής.

To Samsung Galaxy Alpha είναι και η πιο λεπτή συσκευή της σειράς Galaxy με πάχος στα 6.7mm και βάρος 115g. Η οθόνη του Samsung Galaxy Alpha είναι Super AMOLED με 720p ανάλυση, έχει Exynos 5 Octa ( 4 πυρήνες στα 1.8GHz και 4 στα 1.3GHz), 2GB RAM, 32GB μη επεκτάσιμη ενσωματωμένη μνήμη, 12MP εξωτερική κάμερα και 2.1MP μπροστινή κάμερα. Η μπαταρία είναι στα 1,860mAh.

Tρέχει Android 4.4.4 KitKat με TouchWiz που συμπεριλαμβάνει S Health και Ultra-low power mode. Η συσκευή θα έχει και fingerprint reader, αισθητήρα καρδιακών παλμών και θα είναι συμβατό με τα Samsung Gear smartwatches.

Samsung Galaxy Alpha πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Keywords
Τυχαία Θέματα