Google Now, Τώρα με λειτουργία υπενθύμισης parking

16:12 2/5/2014 - Πηγή: TechBlog

Το Google Now δεν σταματάει στιγμή να εξελίσσεται. Μετά την τελευταία αναβάθμιση στην εφαρμογή Google Search(που εμπεριέχει το Google Now), ο ηλεκτρονικός βοηθός της Google μπορεί τώρα να αποθηκεύει την τοποθεσία που σταθμεύσατε το όχημά σας και να σας την υπενθυμίζει όποτε εσείς το χρειάζεστε.

Το Google

Now, με την βοήθεια αισθητήρων στο Smartphone σας, υπολογίζει την ταχύτητα που κινήστε για να ελέγξει αν είστε σε όχημα. Όταν αναγνωριστεί αλλαγή στην κίνηση, η εφαρμογή παρουσιάζει αυτόματα μια «κάρτα parking» που περιέχει έναν χάρτη με την τοποθεσία σας. Αν η τοποθεσία αυτή δεν είναι σωστή, παρέχονται και άλλες εναλλακτικές.

Για να δείτε τοποθεσίες στάθμευσης που χρησιμοποιήσατε στο παρελθόν, μπορείτε να πατήσετε στο «περασμένες τοποθεσίες». Tα δεδομένα τοποθεσίας που χρησιμοποιούνται για την κάρτα parking δεν μοιράζονται με κανέναν άλλον σύμφωνα με την Google.

Άλλες ενημερώσεις για το Google Now περιλαμβάνουν νέο interface για τις υπενθυμίσεις, έναν συγκεντρωτικό κατάλογο για ψευδώνυμα και την επιλογή να ανοίξετε κάποιες ρυθμίσεις με την φωνή σας. Δυστυχώς δεν υποστηρίζονται ακόμη φωνητικές λειτουργίες στην ελληνική γλώσσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα