Facebook smartphone, Θα ανακοινωθεί αύριο; [φήμες]

Αύριο Τριτη το Facebook διοργανώνει ένα πολύ σημαντικό event, όπου εκπρόσωποι τύπου από ολό τον κόσμο έχουν προσκληθεί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TechCrunch, η εταιρεία μάλλον θα ανακοινώσει κάτι που συσχετίζεται με τον κινητό κόσμο. Αυτό θα είναι είτε κινητό τηλέφωνο (Facebook smartphone;), είτε ένα νέο λειτουργικό σύστημα για smartphones.

Φήμες για Facebook smartphone έχουν αρχίσει από το 2010, ωστόσο είχαν σταματήσει για κάποιο διάστημα και ξαναεπανήλθαν τώρα. Το αναμενόμενο Facebook κινητό, είναι πολύ διαφορετικό από το HTC Cha Cha και HTC Salsa, τα οποία απλά είχαν ένα αποκλειστικό Facebook πλήκτρο που άνοιγε την εφαρμογή. Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής του Facebook, Mark Zuckerberg, έχει επαρνηθεί την μελλοντική ανακοίνωση ενός Facebook κινητού αρκετές φορές.

Άλλες φήμες αναφέρονται σε πιθανή ανακοίνωση Facebook OS(!). Πιστεύετε πως θα είναι ένα λειτουργικό σύστημα για smartphones, το οποίο θα φοράει χαρακτηριστικά είτε του Android, είτε των WebOS.

Εμείς προσωπικά πιστεύουμε πως, παρόλο που ο Zuckerberg το αρνείται, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ανακοινωθεί ένα Facebook smartphone, καθώς ένα Facebook based OS δεν θα ήταν τόσο χρήσιμο σε ένα κόσμο γεμάτο αναμενόμενα λειτουργικά συστήματα για φορητές συσκευές όπως τα Tizen, Sailfish και Firefox Mobile OS.

Keywords
Τυχαία Θέματα