Computex 2012, Φωτογραφίες και άποψη μέσα από τα μάτια επισκέπτη του Techblog

11:27 9/6/2012 - Πηγή: TechBlog

Ο επισκέπτης και φίλος του Techblog Αλέξανδρος Στασινόπουλος εργάζεται ως βιομηχανικός σχεδιαστής στη Ταιβάν και είχε την καλοσύνη να καλύψει την έκθεση Computex 2012 για λογαριασμό όλων εμάς! Τον ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον και το χρόνο που αφιέρωσε για να μας μεταφέρει το κλίμα από την έκθεση τεχνολογίας. Ένα μεγάλο kudos στον Αλέξανδρο και σε όλους εσάς που υποστηρίζετε το Techblog.

Ακολουθεί το κείμενο του Αλέξανδρο

και οι φωτογραφίες του:

Κώστα καλημέρα,

Επισκεύθηκα τελικά τη Computex, ωστόσο δεν είχα το χρόνο που υπολόγιζα και τελικά κατάφερα να πάω μέρα που «ανεπισήμως» οι πόρτες είχαν ανοίξει και για το κοινό που σημαίνει οτι γινόταν ο κακός χαμός εκεί μέσα (λάθος των διοργανωτών κατά τη γνώμη μου που έχουν «αυστηρά» μόνο το Σάββατο ανοιχτή την έκθεση για το κοινό). Σου στέλνω λοιπόν το υλικό που κατάφερα να μαζέψω που δυστυχώς δεν ειναι σε ποσότητα και ποιότητα αυτό που ήλπιζα να σου στείλω. Πραγματικά, δε μπορούσα να προσεγγίσω ολόκληρα περίπτερα και ο χρόνος ήταν λίγος.

Εν ολίγοις,

• Στο περίπτερο των Windows παρουσίαζαν τα 8 σε τηλεοράσεις, οθόνες κλπ. Ενδιαφέροντα μου φάνηκαν με ωραία γραφικά… Σε μεγάλες οθόνες δείχνανε πολύ όμορφα. Επίσης παρουσίαζαν το Κινεκτ με μια εφαρμογή που κατα κάποιο τρόπο μπορούσες εικονικά να δοκιμάσεις ρούχα.
• Στα γρήγορα ενα Samsung επιτραπέζιο υπολογιστή με ενδιαφέρον/περίεργο σχέδιο.
• To MSI Slider οπου με τα βίας κατάφερα να τραβηξω το υλικό που σου στέλνω. Η παρουσίαση όμως απο την MSI που είχαν ΜΟΝΟ 1 δείγμα σε μια γωνία και το οποίο μάλιστα όπως θα δείς μέτα απο χρήση 3 ημερών (βάρβαρης όμως φαντάζομαι) απο πίσω ειχε τα μάυρα του τα χάλια.
• Το Acer CloudMobile ήταν ένα αρκετά όμορφο κινητό με πολύ καλή αίσθηση σαν κατασεκυή. Δε το περίμενα απο την Acer.
• Πολύ φαντασμαγορικός ήταν ο «πύργος» της Asus (RogTytan) που ανοιγε αυτόματα και απεκάλυπτε ανεμιστήρες και λοιπά. Κατι σαν Λαμποργκινι Αβενταντορ. Ισως να ειναι κοινή πρακτική σε αυτή τη κατηγορία αλλά εγώ δεν είχα ξανα-δει κάτι τέτοιο.
• Τέλος, κατι που είχε πολύ ενδιαφέρον ήταν απο την iBase, δε ξέρω αν φαίνεται καλά απο τις φωτό και απο το βίντεο, όπου είχαν ενα μηχάνημα αυτόματης πώλησης αναψυκτικών όπου το μπροστινό τζάμι ήταν και οθόνη με μαύρα κινούμενα γραφικά όπου στην ουσία ήταν και ο πινακας ελένχου..

Keywords
Τυχαία Θέματα