BlackBerry Passport, πως θα ήταν σε λευκό το smartphone με σχήμα διαβατηρίου

12:10 6/7/2014 - Πηγή: TechBlog

Το BlackBerry Passport είναι η συσκευή πάνω στην οποία ποντάρει η BlackBerry για μπει πάλι δυναμικά στην αγορά των high-end smartphones. Έχοντας σχήμα διαβατηρίου και ανάλυση οθόνης 1440 x 1440 το Passport είναι αν μη τι άλλο διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Με

οθόνη κάτω των 5 ιντσών και τετράγωνο σχήμα σίγουρα περιμένουμε εξαιρετικά μεγάλη πυκνότητα pixels. Ενδιαφέρον έχει και το QWERTY πληκτρολόγιο κάτω από την οθόνη από το οποίο λείπουν οι αριθμοί και τα σύμβολα και για να εμφανιστούν ο χρήστης πρέπει να πιέσει και να κάνει swipe. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ακριβώς λειτουργεί το πληκτρολόγιο.

Η συσκευή δέχτηκε ανάμικτες κριτικές όσον αφορά στο σχήμα της. Ο CEO της BlackBerry John Chen μας την έδειξε σε μαύρο χρώμα αλλά η συσκευή θα κυκλοφορήσει και σε λευκό και στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε ένα concept για το πως θα έμοιαζε σε λευκό.

Κατά τα άλλα, τον Σεπτέμβριο που θα διατεθεί στην αγορά περιμένουμε να δούμε 4+ ιντσών οθόνη, ανάλυσης 1440 x 1440, με Snapdragon 800, 3GB RAM, 13MP εξωτερική κάμερα και μπαταρία 3450mAh.

Keywords
Τυχαία Θέματα