BlackBerry Passport, νέες φωτογραφίες της συσκευής με το εντυπωσιακό πληκτρολόγιο

Προφανώς υπάρχουν πολλές δυνατές ναυαρχίδες εκέι έξω όπως LG G3, Samsung Galaxy S5, HTC One M8, το εντυπωσιακό Amazon Fire Phone αλλά περιμένουμε να δούμε και το Samsung Galaxy F με QHD

οθόνη και μεταλλική κατασκευή. Όμως την προσοχή τράβηξε και μια νέα συσκευή της BlackBerry λόγω του παράξενου σχήματός της που μοιάζει με διαβατήριο.

Όπως λέει και το όνομά του το BlackBerry Passport θυμίζει στο σχήμα διαβατήριο και εμφανίστηκε από τον CEO της εταιρείας μαζί με το BlackBerry Classic την προηγούμενη εβδομάδα.

Το BlackBerry Passport δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα επίσημα αλλά η top-shelf συσκευή περιμένουμε να έχει 4+ ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440 x 1440, Snapdragon 800, 3GB RAM, 13MP εξωτερική κάμερα και μπαταρία 3450mAh.

Το πιο ενδιαφέρον στο κινητό μοιάζει να είναι το QWERTY πληκτρολόγιο κάτω από την οθόνη. Δεν έχει ούτε σημεία στίξης αλλά ούτε και αριθμούς, για να εμφανιστούν και άλλα σύμβολα ο χρήστης πρέπει να πιέσει και να κάνει swipe. Θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε πως ακριβώς λειτουργεί, όταν διατεθεί τον Σεπτέμβριο.

Πάντως η εταιρεία προσπαθεί να ανακάμψει και επιχειρεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος, οπότε μπορεί να μας εκπλήξει στο επόμενο διάστημα. Προς το παρόν μπορούμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στη συσκευή από το παρακάτω video και τις νέες φωτογραφίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα