Apple,πατεντάρει νέο iPad Cover που προβάλλει πληροφορίες ενώ είναι κλειστό

Το USPTO δημοσίευσε την Πέμπτη μια νέα πατέντα της Apple με την ονομασία «Integrated visual notification system in an accessory device». Οι λεπτομέρειες της πατέντας δείχνουν ένα νέο cover για τα iPad το οποίο δεν θα έχει στόχο μόνο την προστασία αλλά έχει αυξημένη λειτουργικότητα.

Η Apple όπως φαίνεται

αποφάσισε να κινηθεί στον ίδιο δρόμο με Samsung και LG που χρησιμοποιούν εγκοπές στο cover ώστε να προβάλουν μέρη της οθόνης, ενώ η HTC χρησιμοποιεί μικρές τρύπες με την ίδια λογική.

Στην πατέντα της, η Apple παρουσιάζει ειδοποιήσεις και άλλες πληροφορίες με την χρήση LED ή άλλων μέσων τα οποία είναι τοποθετημένα μέσα στο cover, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν θα χρειάζεται να ανοίγει τόσο συχνά την συσκευή για να τσεκάρει αν έχει κάποια ειδοποίηση. Το επίπεδο της φωτεινότητας θα μπορεί να ελεγχθεί από τον χρήστη. Τα LED θα μπορούν να σχηματίσουν λέξεις ή θα μπορούν να είναι μια απλή ειδοποίηση.

Επιπλέον το είδος τον μηνυμάτων θα μπορεί να εμφανιστεί με ένα ειδικό εικονίδιο στην κορυφή της συσκευής. Μια άλλη έκδοση του cover μπορεί να φέρει ημιδιάφανο κάλυμμα, που θα επιτρέπει στο φως να περνάει και να δείχνει σημαντικές πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα