Apple vs Samsung, το «καρφί» με αφορμή την Ημέρα της Γης

Η Ημέρα της Γης στάθηκε η αφορμή για να πέσει και άλλο λάδι στη φωτιά μεταξύ Apple και Samsung. Εν μέσω της δικαστικής διαμάχης, όπου η Apple διεκδικεί $2.2 δισεκατομμύρια για παραβίαση πατέντας από τον κορεάτικο κολοσσό, ο πόλεμος συνεχίζεται και εκτός

αίθουσας. Έτσι, η Apple χρησιμοποίησε ολόκληρη σελίδα σε εφημερίδα προκειμένου να διαφημίσει την «πράσινη» πολιτική της αλλά και να αφήσει υπονοούμενα για τη Samsung.

Η ολοσέλιδη διαφήμιση έχει τίτλο «There are some ideas we want every company to copy» και μέσω της οικολογικής συνείδησης την οποία προωθεί, προσκαλεί όλους να σκεφτούν με τον ίδιο τρόπο αλλά αφήνει και τους σαφείς υπαινιγμούς για τη Samsung.

Υπενθυμίζουμε ότι στη δίκη που είναι σε εξέλιξη εξετάζονται οι ισχυρισμοί της Apple ότι η Samsung την αντέγραψε με την παραγωγή των Galaxy smartphone και tablet. Η Samsung ολοκλήρωσε την υπερασπιστική της γραμμή τη Δευτέρα και τώρα περνά στην «επίθεση». Ισχυρίζεται ότι η Apple παραβίασε δύο από τις πατέντες της και ζητά περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια από τον κατασκευαστή του iPhone.


Στο video, με σχολιαστή τον ίδιο τον CEO, Tim Cook η Apple μιλά για την αφοσίωσή της στην προστασία του περιβάλλοντος και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα