Apple, έσπασε ρεκόρ με τα νέα iPhone- 4 εκατ. παραγγελίες σε 24 ώρες

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus ανακοινώθηκαν επίσημα μετά από πολλές διαρροές, φήμες και πληροφορίες για μεγαλύτερη οθόνη. Τελικά η Apple έφερε την πολυπόθητη οθόνη στους fans της και προκάλεσε τον σχολιασμό αντιπάλων όπως για παράδειγμα η Samsung που μεταξύ άλλων είπε ότι η Apple

αντέγραψε τα Galaxy Note.

Τελικά όμως όλα αυτά λίγη σημασία έχουν καθώς με ανακοίνωσή της σήμερα η Apple ανέφερε ότι κατάφερε να σπάσει ρεκόρ πωλήσεων μέσα σε ένα 24ωρο που άνοιξε τις προπαραγγελίες για τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Πουλήθηκαν την πρώτη μέρα 4 εκατομμύρια συσκευές, αριθμός ο οποίος ξεπέρασε και τις προσδοκίες της ίδιας της Apple, δεν ανέφερε όμως συγκεκριμένο αριθμό πωλήσεων για κάθε συσκευή. Το Apple Store άνοιξε τις προπαραγγελίες πριν 3 μέρες και όσοι προσπαθούσαν να το παραγγείλουν αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα καθώς ήταν πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον.

Πέρσι, η Apple πούλησε 9 εκατομμύρια iPhone 5s και iPhone 5c την πρώτη εβδομάδα και όπως όλα δείχνουν θα σπάσει το περσινό ρεκόρ. Το iPhone 5 είχε πουλήσει 2 εκατομμύρια το πρώτο 24ωρο.

Στην ανακοίνωσή της η Apple αναφέρει ότι τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι η μεγαλύτερη εξέλιξη στα iPhones με 4.7 ιντσών 5.5 ιντσών Retina® HD οθόνες και εξαιρετικά λεπτό design.

Τέλος, αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει το iPhone 6 σε 20 ακόμη χώρες στις 26 Σεπτεμβρίου μεταξύ των οποίων είναι Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Τουρκία. Να υπενθυμίσουμε ότι 19 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Αγγλία, Γερμανία. Όσο για την Ελλάδα, το περιμένουμε μέσα στον Οκτώβριο από COSMOTE, Vodafone και WIND.

Keywords
Τυχαία Θέματα