Apple, Ανακηρύχθηκε και πάλι η πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία

Η Apple ανακυρήχθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά η πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία, κατόπιν έρευνας, στη λίστα που δημοσιεύει το περιοδικό Fortune κάθε χρόνο σχετικά με τις εταιρείες οι οποίες κερδίζουν το θαυμασμό. Η έρευνα αφορά τα στοιχεία που σχετίζονται με την καινοτομία της κάθε εταιρείας, καθώς και με κοινωνικούς παράγοντες, τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το ανθρώπινο δυναμικό της και άλλα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες πρώτες θέσεις της λίστας, η Amazon

κατέλαβε τη δεύτερη θέση ενώ η Google κατατάχθηκε τρίτη, η Berkshire Hathaway τέταρτη, ενώ τις θέσεις 5, 6 και 7 ανήκουν στις Starbucks, Coca-Cola, και Walt Disney αντίστοιχα. Τη δεκάδα των εταιρειών που κέρδισαν το θαυμασμό σε παγκόσμια κλίμακα συμπληρώνουν οι FedEx, Southwest Airlines, και General Electric.

Η κατάταξη βασίζεται σε ένα είδος βαθμολογίας με την Apple στην πρώτη θέση να λαμβάνει 7.94 πόντους ενώ η Amazon που βρίσκεται στη δεύτερη θέση έλαβε 7.09 πόντους, δίνοντας την εντύπωση πως είτε κάποιος είναι υποστηρικτής της Apple είτε όχι, υπάρχει μεγάλη προσμονή για τα προϊόντα της εταιρείας, ειδικά τη φετινή χρονιά μιας και φαίνεται πως η Apple στρέφεται και στις αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και, σύμφωνα με φήμες, σε ιατρικές συσκευές.

Keywords
Τυχαία Θέματα