Android 4.2 Jelly Bean, Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του μαζί

Μπορεί να περίμενε κανείς να δεν να εμφανίζεται με όνομα από άλλο… γλυκό η νέα εκδοχή της Android πλατφόρμας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το άρτι αφιχθέν Android 4.2 Jelly Bean δεν έχει μερικά πραγματικά ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά να προσφέρει στον χρήστη

του και ας κρατά το γνώριμο όνομα. Ας τα δούμε, λοιπόν όλα μαζί συγκεντρωμένα.

Εκτός από το Photo Spheres για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε σε ξεχωριστό post, στο αναβαθμισμένο λειτουργικό η πληκτρολόγηση είναι σαφώς πιο εύκολη με το Swype, ενώ υπάρχει η υποστήριξη για πολλούς χρήστες σε κάθε συσκευή, ο καθένας από τους οποίους θα μπορεί να έχει το δικό του προφίλ. Αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο στις Android 4.2 ταμπλέτες.

Το νέο λειτουργικό υποστηρίζει επίσης το wireless display, το οποίο θα επιτρέπει το διαμοιρασμό της εικόνας της συσκευής σας με μία HDTV, η οποία θα μπορεί να συνδεθεί με έναν ειδικό αντάπτορα και να μετατραπεί σε δεύτερη ασύρματα συνδεδεμένη οθόνη. Το Daydream από την μεριά του είναι ένα χαρακτηριστικό που κάνει το Android σας να προβάλλει όμορφες εικόνες, ή άλλες χρήσιμες πληροφορίες όταν είναι σε κατάσταση αναμονής. Από την άλλη μεριά, οι notifications έχουν ανανεωθεί και είναι όλες σε ένα σημείο συγκεντρωμένες, επιτρέποντας την άμεση εκτέλεση εργασιών από εκεί.

Αναβάθμιση υπάρχει τόσο για το Google Now, όσο και για το Google Search, με το πρώτο να έχει γίνει πιο έξυπνο να ανταποκρίνεται αυτόματα στις συνήθειές και τις ανάγκες σας, ενώ το δεύτερο έχει ενσωματώσει το Google Knowledge Graph για να παίρνετε όλο τον πλούτο των πληροφοριών που ζητάτε ανά πάσα στιγμή.

Στα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά πρέπει να προστεθεί ο εύκολος διαμοιρασμός φωτογραφιών και video με το Android Beam, η εξελιγμένη χρήση των widgets και τα εργαλεία μεγέθυνσης των όσων βλέπετε στην οθόνη που προσφέρει το νέο λειτουργικό.

Θέλετε και άλλα;

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα