Ζήτησε και πήρε την κόκκινη φανέλα σπίτι του ο Μανωλάς!

21:33 3/7/2012 - Πηγή: AEK365

Σήμερα ανακοινώθηκε από τον ΟΣΦΠ, σήμερα δήλωσε ότι ανυπομονεί να παίξει στο γεμάτο Καραϊσκάκη και μπροστά στον κόσμο της ομάδας του, σήμερα τόνισε στον Αβράαμ Παπαδόπουλο ότι ανυπομονεί να παίξει ως δίδυμο μαζί του και σήμερα πήρε την ερυθρόλευκη φανέλα σπίτι του!
Ο μικρός Κωστάκης φωτογραφήθηκε σήμερα στου Ρέντη με την φανέλα της ομάδας του λιμανιού και μετά το τέλος της φωτογράφησης ζήτησε με καμάρι και λαχτάρα από τους ανθρώπους του ΟΣΦΠ

να πάρει την κόκκινη φανέλα σπίτι του για να την καμαρώνει και να την δείχνει στην οικογένεια του και στους φίλους του…


Διαβάστε το χαρακτηριστικό ρεπορτάζ από το «gavros»:

Παρουσιάστηκε και επίσημα την Τρίτη το μεσημέρι η απόκτηση του Κώστα Μανωλά από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και έτσι ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στον Θρύλο.
Μάλιστα ο Μανωλάς πήγε και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, εκεί όπου μίλησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού, όπως τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη, όπως και τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλο. Παράλληλα, ο Κώστας Μανωλάς φωτογραφήθηκε φορώντας τη φανέλα του Θρύλου, την οποία μετά το τέλος της φωτογράφησής του ζήτησε και πήρε μαζί του την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο σπίτι του!

Keywords
Τυχαία Θέματα