Ζήτησαν παράταση της... προπόνησης

23:46 12/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης έκρυβε έκπληξη για την τεχνική ηγεσία, καθώς οι παίκτες ζήτησαν την... παράτασή της. Αιτία τα παιχνίδια με μπάλα και ο έντονος συναγωνισμός που υπήρχε μεταξύ των ομάδων. Οι ποδοσφαιριστές ήθελαν περισσότερο χρόνο, προκειμένου να μπορέσουν να... υποτάξουν τους αντιπάλους τους. Φυσικά η εξέλιξη αυτή μόνο ικανοποίηση επέφερε στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι βλέπουν καθημερινά τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

'Όσον αφορά τους απόντες του πρωινού προγράμματος, ο Σουλεϊμάν

Ομο αισθάνθηκε καλύτερα με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο να του επιτρέψει να πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Αντίθετα ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος συνέχισε να ταλαιπωρείται από πυρετό και πλέον την Παρασκευή θα φανεί εάν θα είναι σε θέση να προπονηθεί.

Την Παρασκευή θα γίνουν δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) και το Σάββατο μία (πρωί). Στη συνέχεια οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι μέχρι το πρωί της Κυριακής, όταν και θα αναχωρήσουν με το πούλμαν της ομάδας για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα