Ζήκος: Να φτιάξουμε το γήπεδο μας και να παίζουν εκεί τα παιδιά μας για να φέρουν τίτλους!

13:01 26/6/2014 - Πηγή: AEK365

Με πραγματικά πολύ όμορφα λόγια μίλησε ο Ακης Ζήκος στην παρουσίαση της συνεργασίας των Ακαδημιών της ΑΕΚ με τις σχολές Ζηρίδη. Ο γενικός διευθυντής των Ακαδημιών της ΑΕΚ αποκάλυψε το όραμα της ομάδας για τα παιδιά της. Διαβάστε τι είπε:

«Από την πρώτη στιγμή στόχος μας ήταν να βγάλουμε σωστούς ανθρώπους και καλούς αθλητές. Με την συνεργασία αυτή το πετυχαίνουμε. Θέλουμε καλούς παίκτες μέσα στο

γήπεδο και κύριους έξω από αυτό. Η προσφορά των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη θα είναι σημαντική όχι μόνο την ΑΕΚ, αλλά γενικά στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ αλλάζει επίπεδο με αυτή τη κίνηση. Είμαστε πρωτοπόροι στην Ελλάδα. Το όραμα μας είναι αυτό που είναι στα μάτια και στην καρδιά όλων των φιλάθλων μας. Να φτιάξουμε δικό μας γήπεδο και να δημιουργήσουμε αθλητές με προσωπικότητα, οι οποίοι να παίξουν στο νέο γήπεδο και να φέρουν τίτλους. Στην Ελλάδα συνήθως στόχος είναι να φτιάξουμε αθλητές ρομπότ οι οποίοι θα παλεύουν μόνο για την νίκη. Εμείς δεν θέλουμε κάτι τέτοιο. Θέλουμε οι νίκες και τα πρωταθλήματα να έρθουν με τον σωστό τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα