Ζέσους: Η εμπειρία μας βοήθησε

07:58 28/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μπενφίκα κέρδισε 3-0 τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στους "16" του Europa League χάρη στην εμπειρία των παικτών της όπως υποστήριξε ο Ζόρζε Ζέσους ο οποίος σημείωσε την βοήθεια που έδωσαν, ερχόμενοι από τον πάγκο, οι Μάρκοβιτς και Λίμα.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Ντα Λουζ", ο προπονητής της Μπενφίκα τόνισε: "Ο σκοπός μας ήταν η πρόκριση. Με την εμπειρία που έχουμε, περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή. Περίμενα ότι

στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ θα ανοιγόταν για να σκοράρει και ότι εμείς θα χτυπούσαμε εκεί. Ωστόσο, μετά από μια κόκκινη κάρτα είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να κρατηθεί στο παιχνίδι.
Οι Μάρκοβιτς και Λίμα μπήκαν την κατάλληλη στιγμή, όταν δηλαδή βγήκε από τον αγώνα ο Κατσουράνης και, με την ταχύτητα τους, κατάφεραν να μας βοηθήσουν".
Ο Ζέσους μίλησε και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο: "Μου άρεσε πάρα πολύ η συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ και στο πρώτο ματς αλλά και σήμερα. Μακάρι οι δικοί μας οπαδοί να έχουν τέτοια παρουσία στα εκτός έδρας ματς, όπως με την Μπελενένσες στο επόμενο παιχνίδι μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα