Ζέκα: Ο ερχομός του Μαρινάκη θεωρήθηκε πρόκληση

14:05 26/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η παρουσία του Μαρινάκη στη Λεωφόρο ήταν προκλητική και δεν έπρεπε να έρθει ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού όπως υποστήριξε ο Ζέκα ο οποίος, για την απόφαση για αναβολή, σημείωσε πως έπρεπε να είχε γίνει μια εβδομάδα πριν μετά τα επεισόδια στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.
Σε δηλώσεις του στη πορτογαλική ιστοσελίδα maisfutebol.pt, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε: "Την εβδομάδα που προηγήθηκε

του ντέρμπι, εμείς παίξαμε στη Κρήτη και αντιμετωπίσαμε ρίψη αντικειμένων, ενώ ο αθλητικός διευθυντής μας χτυπήθηκε με πέτρα. Δυστυχώς, είναι καταστάσεις συνηθισμένες, αλλά συμβαίνουν. Στα ντέρμπι η ατμόσφαιρα είναι πάντα τεταμένη, αλλά φέτος συνέβη κάτι, το οποίο θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. Ο ερχομός του προέδρου του Ολυμπιακού θεωρήθηκε πρόκληση και με δεδομένη την αντιπαλότητα των δυο ομάδων ήταν μια ενέργεια που δεν έπρεπε να γίνει. Εννοείται, βέβαια, πως αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την αντίδραση των οπαδών μας".
Για το μέτρο που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, για τους οργανωμένους οπαδούς, ο Ζέκα δήλωσε: "Σας αρχηγός, έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς μας. Από την Κυριακή δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί τους, αλλά είμαι σίγουρος ότι γνωρίζουν πως τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να επαναληφθούν. Οι ποδοσφαιριστές μπαίνουμε στο γήπεδο για να τους δώσουμε χαρά, αλλά αυτοί θα πρέπει να μας στηρίζουν με κόσμιο τρόπο. Το γήπεδο είναι μια διασκέδαση για πολλούς από αυτούς και δεν μπορούν οι λίγοι να την καταστρέφουν".
Όσο για την οικονομική και κοινωνική κρίση στην Ελλάδα, ο Πορτογάλος μέσος τόνισε: "Η αλήθεια είναι πως οι ποδοσφαιριστές ζούμε κάπως απομονωμένοι, πιο μακριά από τα μέρη όπου γίνονται οι διαδηλώσεις. Εγώ είμαι καλά στην Ελλάδα, είμαι ευτυχισμένος, έχω κερδίσει μια θέση στην ομάδα και αισθάνομαι προνομιούχος που βρίσκομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο".

Keywords
Τυχαία Θέματα