Ζέεντορφ: Δεν φταίει ο διαιτητής

08:17 4/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα μετά το 3-1 της Βαρκελώνης με τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας να διαμαρτύρονται για το δεύτερο πέναλτι που καταλόγισε ο Κάουπερς στην ισπανική ομάδα σε ανατροπή του Μπουσκέτς από τον Νέστα. Ωστόσο ο Κλάρενς Ζέεντορφ αφού πρώτα υποστήριξε πως ο Ολλανδός διαιτητής έκανε λάθος υπογράμμισε πως δεν φταίει αυτός για τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Καμπ Νου", ο έμπειρος μέσος της Μίλαν τόνισε: "Ο διαιτητής σφύριξε και τα πέναλτι δόθηκαν. Είναι αλήθεια πως δεν είδα τι συνέβη αλλά μιλώντας

για τον διαιτητή πιστεύω πως έκανε λάθος στο δεύτερο πέναλτι. Αν είδε πως υπήρχε φάουλ θα έπρεπε να είχε σταματήσει το παιχνίδι, όπως συνήθως γίνεται. Αυτή ήταν μια καθοριστική στιγμή για το παιχνίδι, αλλά δεν χάσαμε από αυτό. Ήταν δυο σημαντικά παιχνίδια ανάμεσα σε δυο σημαντικές ομάδες και η Μπαρτσελόνα είχε το κάτι παραπάνω. Ας το αφήσουμε έτσι".
Όσο για την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζέεντορφ δήλωσε: "Οι μεγαλύτερες διεκδικητές του τίτλου είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα. Είναι δυο πολύ δυνατές ομάδες αλλά η Μπάγερν Μονάχου και η Τσέλσι θα προβάλουν αντίσταση και θα παλέψουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα